• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2011

reklama
Doberek słonka :*:*:*:-D matko neta mam :szok::-D wreszcie ...bo codziennie od rana do wieczora przez 2 ostatnie dni nie miałam :zawstydzona/y::no:
corin dzięki za pw odpiszę wieczorem jak mała zaśnie już na noc bo w dzień to tak spi jak zajączek :-D:-D ptaki..mi się przypomniało jak na balkon wpadał taki nygus jeden i dziobał w sznurki aż się urwały :-D:angry: pozostał jeden aż mąż wymienił mi je hahahha
MADZIA strasznie mnie wzruszyła Twoja historia porodówkowa opisana od strony maluszka świetnaaaaaaaa ;-):-)
balkan mniammmm jak masz dobry przepis to bardzo bym prosiła bo jak narazie tylko kupne jadam :zawstydzona/y::-D lecę i ja do Ciebie z inką ja można :zawstydzona/y::-D
maqnio &&&&&&&&&&&&&&&& za te noce oby sie polepszyło słońce :*:*:*: Róża :*:*:*:*:*:**: kwiecie Ty daj mamci dychnąc w nocy :tak::-)
silwia jeju moja teściowa jak mieszkaliśmy razem nawet nie ruszyła odkurzaczem :baffled: musiałam ja wsio robić bo stwierdziła,że nie pracuje więc mam zajęcie chociaż bo jej syn zapier.... a ja sie obijam :angry:wredne babsko :zawstydzona/y:

Cześć piękne mamusie i najśliczniejsze maluszki!

U nas wszystko po staremu, noc super.

Dziewczyny, budzę się z takim bananem na buzi, że szok;) Góry mogę przenosić!

W Poznaniu dzisiaj cieplutko, 15 stopni, czekam aż Dawidek się obudzi, zje i ruszamy na spacerek.

Dzisiaj mam wizytę u Endo, coś czuję, że jest gorzej… mimo, że prawie nic nie jem już przytyłam 5 kg i szyje mam mega grubą, pewnie tarczyca wyłazi… proszę o kciukasy:)

Emi, jak mała nie jest głodna po 2 godzinach, a wszystko na to wskazuje, no bo wypija tylko 40 ml, to szkoda żebyś ją budziła i sama wstawała, to i tak nic nie da. Ściskam paluchy, żeby zaczęła ładnie zajadać!

Danuska, czekam na foto w nowej fryzurce:)

Balkan, Mateusz jest cuuudny:) Ja wierzę w takie rzeczy, wierzę, że Twój mały Aniołek-Motylek przyleciał odwiedzić braciszka i swoich rodziców:)

Konwalianko, ja też dokładnie pamiętam wszystkie daty z tamtego czasu:) Ja testowałam 2 listopada, krecha była blada, więc poleciałam na betę i wynik był 36,3 ten wynik też chyba do końca życia będę pamiętała;) A kiedy Ty dołączyłaś? Ja napoczątku 4 miesiąca, wcześniej się bałam.

MADZIA,Renusia, Marzenko, Ania, Gocha, Em_cia, witajcie!

Corin, kciuki za Agę!

Wisieńko, odezwij się, kochana, po, trzymam kciukasy!

Sestinko, paluchy za bratową, oby im się udało!

Maqnio:*****Resztę Wisz;) Maniaczko butów, pokaż buty drugiej maniaczce;)

Silwia, zdrówka!!!

Miczko, przy tych ćwiczeniach z maluchami, my też ćwiczymy;)

Sis:*****,Misia:****

Ostatnia edycja:
Prociu witaj :-)
Corin zaglosowalam :-)

dziewczyny chyba doszlam do tego po czym moja mala robila kupke w polsce. KAzdego dnia na sniadanie jadlam platki owsiane blyskawiczne z mlekiem. Wlasnie teraz je wszamalam i bede je jadla codziennie, zobaczymy czy rzeczywiscie to jej pomagalo.

Ostatnia edycja:
o matko napisałam bratowa- zakręcona jestem- za szwagierkę- siostrę męża hehe. Trzymam kciuki za nia za kazdym razem, gdyby się udało teraz ( podchodzą ostatni raz) to maleństwo byłoby lipcówkiem.....

No i na spacer nie poszłam bo zaczęło padać:-( może później się uda.
Wisienko odezwij się po wizycie w US, trzymam kciuki.
Psota no właśnie sama już nie wiem bo niby mam dobrą tą wagę ale Zuzia się strasznie rusza i ciężko mi obliczyć to ile zjada. Zobaczymy. Trzymam kciuki za wizytę u lekarza.
Corin głod oddany:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Orchi, po raz pierwszy robiłam z przepisu Brioche - Maślana bułeczka brioche - PRZEPIS
Mało pracochłonne, a pyszne!
Psota, trzymam kciuki za wizytę u endokrynologa…. &&&& mocno trzymam &&&&
Maqnio, pokaż te szpile!
Emka, na wypróżnienie lepsze od błyskawicznych są normalne płatki owsiane, tylko namocz je na noc – są zdecydowanie smaczniejsze i zdrowsze!

My dziś na spacer jeszcze nie wychodzimy, choć pogoda całkiem ładna się zrobiła, ale jutro też ma być ładnie, więc jutro wyjdziemy na pół godzinki…

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry