Witam się i ja już się przedstawiłam na Poznajmy się
A, więc miło mi będzie popisać w nowej ekipie lipcówek. Mam nadzieję, że będzie tu miło i wesoło, a nie ,,krzyk" i pretensje, bo chyba nie o to chodzi w Forum.
Mój synek to Danielek urodzony 5.07.2012r. SN. Jest Aniołkiem- zero problemów od urodzenia, tak jakby dziecka nie było- odpukać. Spać nauczony chodzi o 19 ewentulanie ma parę minut spóźnienia, ale znajomym ciężko wierzyć, że o tej godzinie on codziennie już śpi i od paru dni budzi się dopiero na karmienie ok.4-5 zje i dalej śpi do 8

czasami zdarza się ,że obudzi się ok.1-2 ale też zje i zaraz zsypia. Ze spaniem on jest boskiiii w ciągu dnia śpi ok trzy raz a tym drzemka 3h heh to jak nie drzemka potem ok 2h i 1-1,5h a jak nie śpi to leży, bawi się, przytula czasami zapłacze jak jest głodny...na spacerach śpi jak tylko poczuje kołysanie nawet latem i 4h się zdarzało

ale to ma po mamusi
je wszystko już od kaszek po obiadki,jogurciki,deserki, chrupki kukurydziane...pije mleczko 2 i herbatkę
próbuje siadać i siedzi chwilę sam, ale leci zaraz do przodu, na brzuszku leżeć nie lubi..
ja do pracy nie wracam, ponieważ parę tygodni temu zamknęli mi zakład pracy-bank a co za tym idzie miejsce pracy:/ także już skończył mi się macirrzyński i szukam nowej pracy, mam nadzieję, że szybko znajdę, a maluszej zostanie z teściami...
w galerii zostawię zdjęcie lipcowego szkrabka...

):-)
zębuli brak póki co...