reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Elifit to chyba przeszło na mnie:baffled: Boli mnie ząb na dole, ale jakoś tak dziwnie- nadwrażliwy jest, zjadłam kiszoną kapustę i zaczął boleć. Ja generalnie zęby mam jak koń (tzn takie zdrowe), a tu taka historia. No nic, po Świętach się na przegląd wybiorę. Zmęczyły mnie te porządki, jeszcze deszcz zaczął padać, nic tylko się zdrzemnąć.. Ale nic z tego, bo Klaudia na pełnych obrotach

reklama
Kurcze Jagodka nie chciałam ;) u mnie też pogoda się zmieniła po burzy. Zimno i leje. Mam nadzieje że przejdzie do jutra.

Mąż umył okno w sypialni i od razu inaczej jest. Zakochałam się w ttch kolorach :D

Witam :-)

Elifit super, że jest lepiej :tak: Pochwal się sypialnią - mam chrapkę na kolejne malowanie, a weny brak ;-)

Lody - dziś faktycznie była pogoda na lody i spacery :tak: My jednak tylko spacer zaliczyliśmy, a teraz ta burza chyba do nas dociera, bo zaczyna kropić i czarne chmury na niebie. Oby jutro było tak ładnie jak dziś :-)

Dziewczyny i na zakończenie - WESOŁYCH ŚWIĄT WAM ŻYCZĘ :-):-):-)

Będę po świętach, paaaaa :-)

Jajka poświęcone, dom w miarę posprzątany, zaliczyliśmy też cmentarz (mojego A mama)
Lody tez oczywiście były :tak:

Wesołych Świąt i mokrego dyngusa :-)

reklama
Siedzenie się skończyło. Zaraz łapię się za obiad ale myślę że M. mi pomoże. Wieczorem na spacer ze znajomymi się wybieramy. Mała bardzo akrywna, cały czas coś majstruje w brzuszku. Myślę że po porodzie będę bardzo za tym tęsknić. :)

Do góry