Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
znajomi zdecydowali, że jedziemy mimo wszystko i trzymamy kciuki, że przynajmniej dwa dni pogody będąna sobotę bierzemy kostiumy kąpielowe, zawsze można właśnie jakiś basen znaleźć i pójść się pomoczyć. ja się nie obawiam, jak dojadę, bo wiem, że dam radę, dam radę też trochę łazić, wiadomo, nie jakieś mega wojaże, ale podreptać sobie moge trochę (mąż stwierdził, że jak znajomi chcą, to niech sobie idą na dalsze wycieczki, a my ograniczymy się do moich możliwości), jedyne co to ta pogoda nieszczęsna... ale jak pisała sokoja, w domu zawsze znajdę coś do roboty, mąż zasiądzie przed kompem i dzien jak co dzień...
byłam w hm, kupiłam Oli kapelusze, bo wczoraj już ją słonko wzięło na buzi, jakieś skarpetki i inne pierdoły, po południu jeszcze spożywczy, miałam teraz jechać, ale mąż zakazał samej dźwigać zakupy i mam czekać, aż wróci i pojedziemy razem...
. ale przynajmniej zwroty będziecie miały jak znalazł, a ja już nawet nie pamiętam, że jakieś pieniądze na konto spłynęły.
Co do0 przystojnosci to mi sie przypomniala moja sytuacja ostatnio jak bylo cieplo a ja bylam w zapietej kurtce i z brzuchem wygladalam jak by to byla kurtka zimowa i poszlam do fotografa a on "co tak zimno dzisiaj?" a ja mowie ze mi zimno a on zaczął mnie podrywac i walic teksty ze nie ma mnie kto rozgrzaćjak mu powiedzialam ze juz wykonal swoja robote i niedlugo rodze to go zamurowało
![]()
Mam pytanie bo mam zwolnienie ze szpitala do 09.05 ale kazali mi jechac wczesniej do lekarza na kontrole i wogole ja tez do 9.05 nie wytrzymam bo mam jakies bole roznelekarza mam daleko wiec jak pojade 06.05 i wystawi mi zwolnienie od 06.05 to nic sie nie stanie? mogą sie pokryc? kiedys ktos pisal ze moga ale czy to napewno? mial ktos teraz taka sytuacje ze sie pokrywaly i wszystko ok?