agulam
Fanka BB :)
anastazi powiem Ci tak ,poczekaj na dzidzisuia ,zobaczysz co i jak a potem bezdiesz myslała o nastepnym
moja sisotra zanim urodzila tez myslala ze za chwiel beda sie starali o kolejne ,teraz Michal skonczyl rok i jak na razie nie ma mowy o kolejnym bo tak jej daje w kosc.oczywiscie zycze Ci zeby u Ciebei bylo inaczej
jak urodzilam pierwze dziecko i siostry przyjechaly do mnei to ja do nich z takim tekstem 'nigdy wiecej jest tyle dzieci do zaadoptowania'
ja bymm osobiscie sie nei zdecydowala bo balabym sie ze musze lezec itp i wtedy co z maluszkeim.fajna jest mala roznica wiekowo ale na pozcatku na pewno nie jestlatwo.moja kolezanka urodzila niedawno(starszy synekma roczek) i ma meksyk,jak przuyszla ze szpitala to ten roczny synek bal sie malenstwa i plakal,ale u niej wpadka była
undomiel ja mialam nacinane krocze i zeby jeszce bylo malo tolekarka tak mnie zszyla ze szwy sie nei rozpuscily imusilam miec wyciagane
:-(
seorise a wktorym szpiatalu bedziesz rodzila?w ktorym to znieczulenei o ktorym piszesz?moja kolezanka miala w CZMP ale chyba nie placila
doti widze ze masz podobne przezycia porodowe jak ja,masaz szyjki ,koszmar
malgorztaka ja te zjestem daleko w tyle z wyprawka,torba do szpitala itp,niby cos mam ale to igla w stogu siana
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
witam ,leje i leje............zimno.................
wstyd sie przyznac ale niedawno wyskoczylam z pizamki i zjadlam sniadanie,dzieciakow nadal nie ma bo od jednej babci pojechaly na nocke do drugiej
moje plany na zdis to troszke poprasowac i musze skoczyc do siostry pozyczyc torebke kopertowke bo z moich zadna mi nie pasuej
jutro komunia oby przestalo chociaz padac....
milego dnia
ja bymm osobiscie sie nei zdecydowala bo balabym sie ze musze lezec itp i wtedy co z maluszkeim.fajna jest mala roznica wiekowo ale na pozcatku na pewno nie jestlatwo.moja kolezanka urodzila niedawno(starszy synekma roczek) i ma meksyk,jak przuyszla ze szpitala to ten roczny synek bal sie malenstwa i plakal,ale u niej wpadka byłaundomiel ja mialam nacinane krocze i zeby jeszce bylo malo tolekarka tak mnie zszyla ze szwy sie nei rozpuscily imusilam miec wyciagane
:-(seorise a wktorym szpiatalu bedziesz rodzila?w ktorym to znieczulenei o ktorym piszesz?moja kolezanka miala w CZMP ale chyba nie placila
doti widze ze masz podobne przezycia porodowe jak ja,masaz szyjki ,koszmar

malgorztaka ja te zjestem daleko w tyle z wyprawka,torba do szpitala itp,niby cos mam ale to igla w stogu siana
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
witam ,leje i leje............zimno.................
wstyd sie przyznac ale niedawno wyskoczylam z pizamki i zjadlam sniadanie,dzieciakow nadal nie ma bo od jednej babci pojechaly na nocke do drugiej
moje plany na zdis to troszke poprasowac i musze skoczyc do siostry pozyczyc torebke kopertowke bo z moich zadna mi nie pasuej
jutro komunia oby przestalo chociaz padac....milego dnia
Poczekaj jak urodzisz, bo wtedy naprawdę wszystko się zmienia. Miałam nie jedną koleżankę, która chciała jak najszybciej drugie, właśnie dopóki nie urodziła