pola.
Fanka BB :)
Co do obiadków na "po porodzie" to tez mam w planie cos pomrozic (dla siebie). Musze tylko rozmrozić zamrażarkę najpierw (nie cierpię tego).
Ja, zgodnie z zaleceniem położnej ze szkoły rodzenia, zamierzam jesc wszystko po porodzie. Pewnie raczej bede unikała potraw smażonych i mocno przyprawionych, no i pewnie niektóre warzywa i owoce tez bede musiała troszkę ograniczyć, no ale chciałabym jednak chociaz sprobowac jesc wszystko, a nie tak jak sporo mam ograniczać swoją dietę tylko do kanapki z masłem i gotowanego miesa z ryżem.
Mam nadzieje ze mój syncio bedzie sie dobrze czuł po moim jedzonku, no a jesli nie to wtedy bede unikac tego co potencjalnie niewskazane.
Ja, zgodnie z zaleceniem położnej ze szkoły rodzenia, zamierzam jesc wszystko po porodzie. Pewnie raczej bede unikała potraw smażonych i mocno przyprawionych, no i pewnie niektóre warzywa i owoce tez bede musiała troszkę ograniczyć, no ale chciałabym jednak chociaz sprobowac jesc wszystko, a nie tak jak sporo mam ograniczać swoją dietę tylko do kanapki z masłem i gotowanego miesa z ryżem.
Mam nadzieje ze mój syncio bedzie sie dobrze czuł po moim jedzonku, no a jesli nie to wtedy bede unikac tego co potencjalnie niewskazane.
Marzycielki.. Też myślałam, że będę mogła jeść wszystko od początku;-) Ale życzę Wam jak najlepiej
Może Wasze dzieci okażą się mniej wrażliwe..
Oni zamawiają to przez serwis, mówił, że może być tak, że za kilka dni przyjedzie ich 10sztuk. Jadę po tą jedną, powiem im, żeby mieli w zanadrzu jeszcze ze dwie, jak nie będzie droga;-) Aha do fotelika szary+bordo wkładka jest czarna.