U
użytkownik 902
Gość
Limonko, jak jednostronnie, to nie skurcz. Jak twardnieje cały brzuch, to jest skurcz..
Klaudia ma 37,8
Gardło czerwone, jakaś markotna cały dzień była. Jutro dzieci idą na film o papieżu - bezsens co 4-5latek z tego zrozumie? Od razu powiedziałam, że Klaudia nie idzie, wolę pójść z nią do kina na jakąś bajkę i w sumie dobrze wyszło, bo jutro zostanie w domu. Mam nadzieję, że to tylko lekkie przeziębienie.
Przygotowaliśmy pokój, Arek gruntuje, od rana zaczynamy malować - i zostanie nam tylko sufit w łazience i przedpokój..ufff...
Klaudia ma 37,8
Gardło czerwone, jakaś markotna cały dzień była. Jutro dzieci idą na film o papieżu - bezsens co 4-5latek z tego zrozumie? Od razu powiedziałam, że Klaudia nie idzie, wolę pójść z nią do kina na jakąś bajkę i w sumie dobrze wyszło, bo jutro zostanie w domu. Mam nadzieję, że to tylko lekkie przeziębienie. Przygotowaliśmy pokój, Arek gruntuje, od rana zaczynamy malować - i zostanie nam tylko sufit w łazience i przedpokój..ufff...
dziwny pomysł. mam nadzieję, że się Klaudia wykuruje 
na nic czlowiek nie stac...po prostu czasy sa beznadziejne i wez tu jeszcze pracuj do prawie 70
normalnie dostalam ataku smiechu. na szczescie szybko zareagowalam i wrocilam dupka gdzie trzeba