malgorzatkar
Fanka BB :)
Dzień dobry
Tusiaczek mi mama i połowa sąsiadek, pan ekspedientek wróży szybkie rozwiązanie, a ja tylko im mówię, ze jeszcze nie poprane, więc niech siedzi spokojnie
Dziewczyny jak dobrze ze nie jestem sama z tym buntem.... Jeszcze będę musiała nauczyć samodzielnego zasypiania, bo też z nią siedzę w pokoju, a nawet ostatnio muszę sie przytulac, bo inaczej nie zasnie.... Mika, ile twoja gwiazdeczka ma lat?
Na dziś zero planów, no może oprócz zrobienia ciasta rabarbarowego i ogarniecia jednej szafki.
Tusiaczek mi mama i połowa sąsiadek, pan ekspedientek wróży szybkie rozwiązanie, a ja tylko im mówię, ze jeszcze nie poprane, więc niech siedzi spokojnie
Dziewczyny jak dobrze ze nie jestem sama z tym buntem.... Jeszcze będę musiała nauczyć samodzielnego zasypiania, bo też z nią siedzę w pokoju, a nawet ostatnio muszę sie przytulac, bo inaczej nie zasnie.... Mika, ile twoja gwiazdeczka ma lat?
Na dziś zero planów, no może oprócz zrobienia ciasta rabarbarowego i ogarniecia jednej szafki.
gdybyś nie mieszkała za granicą, tutaj usłyszałabyś: "jakie te baby są... ja pracowałam do 9 miesiąca ciąży i nie wymyślałam", a na obczyźnie dodatkowo dowalili Ci, że jesteś z Polski dla podkreślenia powagi sytuacji 
jakoś niespecjalnie mnie to rusza, bo teraz już nie mam wyjścia i urodzić muszę, a jej gderanie niczego nie zmieni. 

:banghead: stres mam coraz większy, a to przecież jeszcze 7 tygodni! I tego się będę trzymać
Wczoraj się dowiedziałam, że nasi znajomi też w ciąży z terminem na 20 września. Fajnie, będą wspólne tematy, bo to ich pierwsze dziecko