malgorzatkar
Fanka BB :)
Katka łączę sie w bólu zbuntowanej dwulatki....od wczoraj mam histerię nie wiadomo o co, krzyczy, wyje, drze się...nie mam siły już...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Taka historia: Dziecko moje kochane ogląda bajkę i ani myśli iść spać, a w bajce mowa o tym, ze aniołek stróż pilnuje misia w czasie snu. Na to Witek, że jego też pilnuje anioł, a raczej anielica, czyli ja, i on w związku z tym będzie dziś spał ze mną w sypialni (tatuś do pracy zaraz ruszy). Odparłam, że może ja bym wolała się wyspać i spać sama, a on na to: JAK BĘDZIESZ MIAŁA URODZINY, MOŻE.
Złościć się czy brać na humor, sama nie wiem. Ale spać się wybieram i dobrej nocki Wam życzę!
a dzieciom czasem to bez trudu wiekszego przychodzi 
Kopacz
Co Cię zapędziło w dział futra i kożuchy?
Wiem, że w internecie można się zagubić, ale żeby aż tak![]()
tak jakos mi sie zamarzyla taka kurteczka, bo moja skorka na mnie jest za mala troche, nie chodzi mi o ciaze 
Kopacz, kurtka fajna
Undomiel, bo to jest zwykłe chamstwo, a nie juwenalia, a to co innego.
Doti wiesz co znalazł mój mąż jak się zgubił na YT? [video=youtube;1JZQRHJoLtk]http://www.youtube.com/watch?v=1JZQRHJoLtk[/video]![]()
to jakies stare jest?bo kurcze wyglada w tym bialym wdzianku troche jak lady gaga 
gdzie jest wątek o wizytach? można się zgubić na tym forum co już dawno zrobiłam![]()
gdzie jest wątek o wizytach? można się zgubić na tym forum co już dawno zrobiłam![]()
A to z rok temu się ukazało
Włoszka która śpiewa w wielu językach, w których nie mówi. Stąd to dziwne akcentowanie wyrazów. W ogóle ta kobieta jest dziwna, ale przynajmniej jest się z czego pośmiać:-)
itp
ale zgadzam.się z tym.że pogoda też swoje robi :-)