reklama

Lipiec 2014

reklama
Taka historia: Dziecko moje kochane ogląda bajkę i ani myśli iść spać, a w bajce mowa o tym, ze aniołek stróż pilnuje misia w czasie snu. Na to Witek, że jego też pilnuje anioł, a raczej anielica, czyli ja, i on w związku z tym będzie dziś spał ze mną w sypialni (tatuś do pracy zaraz ruszy). Odparłam, że może ja bym wolała się wyspać i spać sama, a on na to: JAK BĘDZIESZ MIAŁA URODZINY, MOŻE.
Złościć się czy brać na humor, sama nie wiem. Ale spać się wybieram i dobrej nocki Wam życzę!

dobre dobre, czasem nam trudno jest walnac jakas riposte :-D a dzieciom czasem to bez trudu wiekszego przychodzi :eek:
Kopacz :rofl2:
Co Cię zapędziło w dział futra i kożuchy?
Wiem, że w internecie można się zagubić, ale żeby aż tak :rofl2::rofl2:

a tak no nie wiem :sorry: tak jakos mi sie zamarzyla taka kurteczka, bo moja skorka na mnie jest za mala troche, nie chodzi mi o ciaze :baffled:
Kopacz, kurtka fajna:tak:
Undomiel, bo to jest zwykłe chamstwo, a nie juwenalia, a to co innego.
Doti wiesz co znalazł mój mąż jak się zgubił na YT? [video=youtube;1JZQRHJoLtk]http://www.youtube.com/watch?v=1JZQRHJoLtk[/video] :laugh2:

dzieki jagodka :-)
prawie sie posikalam jak to obejrzalam :-p to jakies stare jest?bo kurcze wyglada w tym bialym wdzianku troche jak lady gaga :-D

Dziewczyny wezcie pod uwage tez pogode- dzieciaki to barometry. My mamy dosc a one? Do tego zmeczenie- histeria, poczatek choroby (oby nie)- histeria, przezywanie- histeria, sprawdzanie granic- regres... i tak caly czas... trzymam za Was kciuki. Ja wynosilam/ wypraszalam do pokoju dopoku sie nie uspokoi, a ile razy to to drzwiami trzaskalo....

gdzie jest wątek o wizytach? można się zgubić na tym forum co już dawno zrobiłam :P

Wejdź tutaj: https://www.babyboom.pl/forum/lipiec-2014-a-f545/ Wyświetlą Ci się wszystkie wątki w tym temacie.

Kopacz my też laliśmy z niej strasznie:-D A to z rok temu się ukazało:sorry: Włoszka która śpiewa w wielu językach, w których nie mówi. Stąd to dziwne akcentowanie wyrazów. W ogóle ta kobieta jest dziwna, ale przynajmniej jest się z czego pośmiać:-)

Dagpra boskie haha :D koniecznie zapisz!
Jagodka a znasz te piosenkę o piwie Lubelski Full ? Bomba lałam z tego na studiach :D

Ostatnia edycja:
Malgorzatkar jak.miło że nie jestem sama z takim dwulatkiem ;-) żeby chociaż oko zmrużyła na pół godziny... Ale po 5 minutach stwierdziła że ona się już wyspała !!!! :-D

Gosia nie sądzę żeby pogoda wpływała na to że "..te i tamte skarpetki NIE bo NIE PASUJĄ" :-D itp :-D ale zgadzam.się z tym.że pogoda też swoje robi :-)

Ciężki dzień dziś za mną, jakiś taki męczący. Mam nadzieję że jutro będzie lepiej.

Mnie do spania to chyba tylko lewy bok został... Jak się przewrócę na prawo to dzidzia daje ostro do zrozumienia że jej to nie pasuje. Na plecach nie umiem spać. Najchętniej spalabym na brzuchu.... Na ten luksus trzeba jeszcze chwilę poczekać ;-) a jak u was?

Ostatnia edycja:
reklama
Katka u mnie było najpierw latanie z gołym tylkiem i bez skarpetek, bo sie nie ubierze, bo nie, a potem ona sie nie rozbierze do mycia, bo nie ... Ciekawe czy my takie za młodu byłyśmy też....

Dobranoc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry