reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2014

No ja do moczowych też należę ;-)
Co prawda mi nie trzeba było ciąży do złapania zawiasów, ale teraz to już niekiedy przeginam. Aż się mój ze mnie cieszy :-D

reklama
Mika moja tez już w nowych wyszła :) a o której byłaś, może sie minelysmy? Ola też jakoś ma dziwna nogę teraz, oprócz tych bartkow i ecco jedne za małe, a większe za duże.... Superfity patrzylam, jedne ładne były, ale gwiazdka była zmeczona i chciała na karuzele, a nie buty mierzyć...na koniec w samochodzie stwierdziła, ze ona nie chce nowych butów bo nie i nie wraca do domu....

A ja muszę sobie jakieś spodenki kupić, bo nie mam w czym chodzić.... A dziś udało mi sir fajne leginsy dostać za 35zl biodrowki i tyłek nie przeswituje :)

czesc:)

ja juz nie spie od 6 ,jakos nei moge,i tak ze dzis usnelam przed polnoca:happy2:wstawilam juz nawet jedno pranie dzieciowe.

leze chwile i zaraz Ole budze do przedszkola

pogoda super:tak:miłego dnia

Dzień Dobry
Ledwo wstałam,a już zmęczona jestem...Wszystko mnie boli a dziecko zadaje milion pytań dlaczego.?...Wczoraj już stopy i dłonie miałam spuchnięte.Ciekawe czy dziś założę buty jakieś...?
Małgorzatka byłyśmy gdzieś 18-20. Najpierw światowida potem galeria. Nigdy więcej po południu nie pojadę...:no:

reklama
Do góry