emyly
Fanka BB :)
Katka - co mamy przynieść do tego grila?? jakieś koreczki, bułki z masłem czosnkowym i piwko nada się?? 
Lilly - tak jak piszą dziewczyny, zabija się bakterie, no i są zdecydowanie milsze w dotyku
Ja lubie wyprasowane do tego stopnia że synkowi nawet majtki prasuję (wiem wiem, przesadzam, no ale mam tą odrobinę przyjemności hihi)
Małgorzatkar - korzystaj z pomocy rodziców jak tam jesteś i odpocznij
szkoda że nie da się nabrać sił na zapas
Igi śpi od kilku minut, maruda moja chora, wypił nawet przed spaniem trochę mleka, cieszę się bo od wczoraj pił tylko wodę i lekarstwa. Chyba też się położę, odespać trochę nocy. Trudno, dziś nie będzie posprzątane!
Lilly - tak jak piszą dziewczyny, zabija się bakterie, no i są zdecydowanie milsze w dotyku
Małgorzatkar - korzystaj z pomocy rodziców jak tam jesteś i odpocznij
Igi śpi od kilku minut, maruda moja chora, wypił nawet przed spaniem trochę mleka, cieszę się bo od wczoraj pił tylko wodę i lekarstwa. Chyba też się położę, odespać trochę nocy. Trudno, dziś nie będzie posprzątane!
. Na szczęście dzisiaj trochę się zrekompensował i zajął się Synkiem to mogłam trochę w spokoju popracować. Tak więc zrobiłam pranie, posprzątałam, upiekałm ciasto, zrobiłam obiad i popracowałam trochę w ogrodzie. Teraz siedzę do góry brzuchem i kleimy z Synkiem naklejki.