reklama

Lipiec 2014

Mialam jeszcze odp

Elifit - ja tez nie czuje zadnych skurczy... Predzej twardnienia albo bol. Gin powiedzial, abym odstawila juz magnez. Poza tym tak sie zmarwilam tym brakiem ktg i historiami o pepowinach, ze przeloze sobie ktg na przyszly tydzien i bede spokojniejsza. Mam termin 2 dni po Tobie i tez z przerazeniem sledze co sie tutaj dzieje ;)

Katka - ja spie raz na lewym, raz na prawy. Staram sie wiecej na lewym.

Przejrze watki poboczne i ide sie wykapac. Trzeba stopy zrobic, nogi i krocze ogolic, bo nie znam dnia ani godziny :-D

reklama
Lilla trzymaj się dzielnie. Poradzisz sobie :tak:
A swoją drogą to mąż teraz z urazem zostanie;-)

Pola, wiesz, że dziewczyny też miały sterydy a w domu są i jest ok. Lepiej dmuchać na zimne niż coś zaniedbać. Wybrałaś dobry szpital więc spróbuj zaufać. Stres nie pomaga. Łatwo mówić...wiem, na pewno będzie dobrze.

Dziewczyny nie chciałam straszyć, pewnie wiele z nas gdzieś tam wśród znajomych miało podobny przypadek.Ja akurat byłam wtedy w ciąży z córką więc mi zostało podwójnie.

Makota, teraz już dzieci nie są aż tak aktywne jak kilka tyg temu. Są większe,mają mniej miejsca, więc ruchy też inne. Raczej falowania niż jakieś duże kopniaki. Przynajmniej mój tak ma. Spróbuj zrobić prowokację słodyczami...:tak:

Ehhhh się dzieje.......
Meldujcie się reszta czy w dwupaku czy już nie? :-D jak tak dalej pójdzie to zostanę sama na placu boju ;-)

Dzień dobry tak w ogóle :-) średnio ze spaniem. Idę zaraz z Nati po jajka :-P przejdziemy się trochę. U nas dziś festyn na dzień dziecka. Fajne atrakcje szykują.

Ale się podziało!!!:szok::szok::nerd:

Pola- trzymaj się tam kochana.. Wszystko będzie dobrze.. Synek jest duźy.. Zaopiekują się Tobą.. A jak masz wątpliwości od razu o wszystko pytaj, zamęczaj ich! Będziesz pewniejsza..

Lila- Kochana będize kolejny bobas:)) Trzymaj się tam i jak najmniej bólu i szczęśliwego porodu:)

Malgorzatka-Dbaj o siebie jak tylko możesz!!!!!!

ja właśnie będę jadła tosty:P Niestety dalej leżę bo nerka czasami zaboli:/ Boję się cokolwiek robić. Wczoraj miałam iść do Gin ale ze względu na okoliczności ide we wt.. Już się boję i nie mogę doczekać.....

A jak Gin mierzy ilość wód płodowych??

Ostatnia edycja:
reklama
Ale nowiny, dobrze, że dopiero doczytałam, bo i bez tego mi się śniło, że weszłam rano na wątek gratulacyjny a tu już 10 pozycji:szok: co prawda to były jakieś nowe osoby, ale potem mi się śniła Małgorztkar, że widziałam jak wychodzi z porodówki z maleństwem na rękach, w pięknie ułożonych włosach i w nienagannym makijażu:laugh2:

Lilla trzymam kciuki żeby poszło szybko i lekko!!!

Pola tak jak dziewczyny pisały - jesteś pod opieką, domyślam się, że bardzo się boisz, ale na pewno dobrze o Was zadbają i już niedługo będzie po stresach i radośnie!!!

Jagódka, Mika nie straszcie, ja nie znałam takich historii i teraz mam schizę, a myślałam, że już najgorsze stresy za nami:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry