cofam się tyle stron bo przecież wieczorem coś pisałam, a tu tyle stron i co???? jestem w szoku z dużym przerażeniem w oczach,
Lilla ale wieści,szybkiego i bezkonfliktowego porodu życzę
Pola trzymaj się tam, sterydy dobrze że podali w razie W, może nie będą wywoływać, pij dużo jak mówią dziewczyny. A waga 2500 to ładna waga, moja siostra urodziła w 37 tygodniu 2 dzieci, oboje z taką wagą i wszystko było w porządku
to ja miałam zamawiać apteczne rzeczy w aptece online i mama miała mi przywieźć 6 lipca (cc planowana 8) i cholera jak tak dalej pójdzie to mi będzie to wszystko wcześniej potrzebne... chyba czas popatrzeć co mają w duńskich aptekach
Lilla ale wieści,szybkiego i bezkonfliktowego porodu życzę
Pola trzymaj się tam, sterydy dobrze że podali w razie W, może nie będą wywoływać, pij dużo jak mówią dziewczyny. A waga 2500 to ładna waga, moja siostra urodziła w 37 tygodniu 2 dzieci, oboje z taką wagą i wszystko było w porządku
to ja miałam zamawiać apteczne rzeczy w aptece online i mama miała mi przywieźć 6 lipca (cc planowana 8) i cholera jak tak dalej pójdzie to mi będzie to wszystko wcześniej potrzebne... chyba czas popatrzeć co mają w duńskich aptekach

Ja śpię na prawym, bo tak mi wygodniej i uwaga – na prawym boku Młody ma lepsze zapisy tętna. Adaś też ma pępowinę wokół szyi. Klaudia była opętlona dwukrotnie – o szyję i bark, urodziła się podduszona.. Teraz nie daruję i każę im zrobić usg przed porodem, żeby zobaczyć gdzie jest pępowina – póki co jest wokół szyi, ale luźna i tak może być. Mojej koleżanki synek powiesił się na pępowinie
Trochę bólu i będzie po wszystkim, a wrażenia niezapomniane!
A ja mam jeszcze tyle tygodni...