Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeju ale sie hardkorowo zrobiło na naszym wątku.
Lilla, trzymam kciuki za was! Jeju nie wierze w to co sie dzieje.
Ja tez w szpitalu. Nie było miejsca dla mnie i lekarz chciał mnie wyslac do innego szpitala ale w końcu stwierdził ze mnie przyjmie. Położyli mnie na porodowce, w ktorej nawet nie ma łóżka tylko koło porodowe! Czujecie klimat? Siedzę na fotelu, podpięta pod ktg. Bede spała na stojąco lub siedząco. Najgorsze ze z rozmów lekarzy wynika ze beda chcieli mi wywołać porod, a ja chyba tego nie chce. Ogólnie jestem załamana. Mi sie tez wydawało ze 2500 to spoko waga ale lekarz orzekł hipotrofie i malowodzie![]()
co do wagi to okaże się po porodzie, bo granice błędu jak widać czasem są spore
co do warunków to pozostawię to bez komentarza - musisz się jakoś przemęczyć....Pola trzymaj się. Nawet nie doczytalam dlaczego w szpitalu wylądowałas. Ja staram się spać aleJeju ale sie hardkorowo zrobiło na naszym wątku.
Lilla, trzymam kciuki za was! Jeju nie wierze w to co sie dzieje.
Ja tez w szpitalu. Nie było miejsca dla mnie i lekarz chciał mnie wyslac do innego szpitala ale w końcu stwierdził ze mnie przyjmie. Położyli mnie na porodowce, w ktorej nawet nie ma łóżka tylko koło porodowe! Czujecie klimat? Siedzę na fotelu, podpięta pod ktg. Bede spała na stojąco lub siedząco. Najgorsze ze z rozmów lekarzy wynika ze beda chcieli mi wywołać porod, a ja chyba tego nie chce. Ogólnie jestem załamana. Mi sie tez wydawało ze 2500 to spoko waga ale lekarz orzekł hipotrofie i malowodzie![]()