reklama

Lipiec 2014

A ja mam problem terminowy . Jak już mi każą wybierać. Córka ma urodziny 16, a ja termin na 18.
Tyle,że ona teraz ma etap ,że zawsze pierwsza musi być:tak:.
No i będzie kłopot jak Adas pierwszy urodziny będzie miał, bo ja do 18 nie zamierzam czekać. ;-)

reklama
Lilla - mam nadzieję, że miejsce się znalazło. Nie objadaj się za bardzo :-p Czekamy na wieści, wyłącznie dobre wieści!!! A tak chciałaś jeszcze w ciąży pochodzić :-D

K&P - no nie przesadzaj, kryzysy w małżeństwie się zdarzają ale bez takiego dramatu.

aNilewe - ja głęboko wierzę, że współczesna medycyna tj. usg prenatalne wywróżyło prawidłową datę, bo już się do niej psychicznie przyzwyczaiłam. Jest to tydzień przed termin z OM - czyli jak będą czekać te 2 tygodnie na wywołanie to pewnie od daty z OM... czyli 3 tygodnie od mojego psychicznie nastawionego terminu. O ile wiecie o co mi chodzi :rofl2:

Graza06 ja też zawsze ładnie mojemu M. układam ciuszki a on pakując je do szafki wszystko niszczy i ładuje na jedną półkę. Jak układam na półce to zaraz wszystko zburzy.

Małgorzatko - posadź swoje szacowne 4litery na kanapie i już nic nie rób, co najwyżej układaj z Olą puzzle. Albo oglądaj jej paradę mody :tak:

Pola - a skąd wiesz, że za mało wód? I co z tym szpitalem, kiedy jedziesz?

Lilla, no to wrocisz do nas z synkiem :)
matko, ale emocje, az dreszczy z przejecia dostalam.
trzymam kciuki zatem za szybki i jak najmniej bolesny porod.

Malgorzatka, trele morele, nie wierze w Twoje obietnice ;P

ide chyba spac. dobranoc.

Elifit, no genialna jesteś:-)

Ale chyba trzeba imprezę urodzinową na początku lipca zrobić. Ona jeszcze nie zna kalendarza,więc jak się małe urodzi po imprezie to pewnie przejdzie, a za rok mam nadzieję,że już sie odzwyczai od pierwszeństwa.

Ostatnia edycja:
chyba bede trzecia z lipcowek rozprutych w czerwcu. wody mi odeszly/odchodza. czekamy z polozna na telefon ze szpitala czy maja miejsce i jedziemy. zadnych skurczy nie mam.

woooow!!!!!!!!!!! doczytałam do końca i wiem, że już w drodze do szpitala jesteś! także powodzenia i w miarę możliwości informuj nas!!!
TRZYMAM KCIUKI!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry