reklama

Lipiec 2014

chyba bede trzecia z lipcowek rozprutych w czerwcu. wody mi odeszly/odchodza. czekamy z polozna na telefon ze szpitala czy maja miejsce i jedziemy. zadnych skurczy nie mam.
O kurcze, skad wiesz, ze to wody, duzo tego jest?
Daj znac, co i jak.
Ale sie dzieje... wiedzialam, ze w czerwcu sie zacznie, ale nie ze tak szybko.

Czekam na wiesci od Ciebie i od Poli.

reklama
wody do kubeczka kazala odłozyc, i potem jakims patyczkiem sprawdzila. zabarwilo sie na czarno i powiedziala ze to na 100% wody plodowe. teraz siedze w wkladka mega gruba i czuje jakbym caly czas sikala. zrobila dopplera i sluchala dlugo serducha, miejsca nie ma w kilku szpitalach :szok:

skurczy zadnych nie mam. spokojnie siedzimy i czekamy.

w dwupaku na pewno nie wyjde. a tak mi sie nie spieszylo

jakies miejsce jest. zaraz ruszamy. trzymać kciuki &&& :)

wody do kubeczka kazala odłozyc, i potem jakims patyczkiem sprawdzila. zabarwilo sie na czarno i powiedziala ze to na 100% wody plodowe. teraz siedze w wkladka mega gruba i czuje jakbym caly czas sikala. zrobila dopplera i sluchala dlugo serducha, miejsca nie ma w kilku szpitalach :szok:

skurczy zadnych nie mam. spokojnie siedzimy i czekamy.

w dwupaku na pewno nie wyjde. a tak mi sie nie spieszylo

Nie no pewnie. Masz czas. Pierwszy poród nie jest tak hop siu. Jak nie masz skurczy to spokojnie zjedz coś, ogol się czopka na wyróżnienie żeby lewatywy nie musieć.

I jak ja teraz pójdę spać? :D :D :D

Edit hehe już pojedzone :) Powodzenia &&&&

Ostatnia edycja:
Lilla, a tatuś przynajmniej z ryb zdążył wrócić?
Czy na teściową jesteś skazana?

No i dobrze ,że z nim nie pojechała. Taka akcja gdzieś w krzakach to dopiero stresujące.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry