• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lipiec 2014

reklama
Bellina mamy czas, mamy ale od takich wieści dostaję kręćka :szok: Chociaż Lilla z tego co widziałam na wątku z terminami miała termin na 4 lipca. Kurde miesiąc różnicy. Co to się dzieje!
No niedobrze mi z nerwów, wszystko mi w gardle stoi :szok::baffled: Głupia ja...

O kurde Lilla tzymaj się, jesteśmy z Tobą!!!

Pola tak jak mówią dziewczyny Twój dzieciaczek wcale nie jest już taki malutki, trzymam kciuki, aby wszystko było ok &&&&&

Co do rozstępów to jeszcze mi nic nie wyskoczyło, smaruję się codziennie, nie cieszę się na zapas skoro mogą wyskoczyć nawet po porodzie, ale mam nadzieję, że mnie ominą...

EEE nooo ,Lilla ty sobie nie rób z nas żartów.
Jak to wody Ci odeszły? Cały dzień z nami piszesz bez najmniejszych zwiastunów a teraz nagle taki alarm....
Zaczynam się bać.

A Ty się trzymaj mocno i powodzenia

Ej ale ja też nie miewam żadnych skurczy przepowiadających. Z Aru to dostałam tydzień przed porodem a wody to mi przebijali na porodowce.

Tylko spokój nas uratuje :-D Dobra ja się przestaję wkręcać ;-) (ale profilaktycznie na kupkę z rzeczami do porodu dołożyłam koszule do spania...)
Różne przyczyny mogą być wcześniejszego odejścia wód, prawda?
Ni nic, czekamy na wieści.

Mika dlatego mi tak kopara opadła jak to przeczytałam!!! Ot taki zonk mały :eek:

Acha od 2 dni moje dziecię w brzuchu bawi się jak na dyskotece. Wszędzie czuję kopniaki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry