Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u mnie fajny dzień, synek kopie notorycznie ale bardzo mnie to cieszy - wiem, że jest okskurczy kilka za cały dzień.. ale leciutkich...
no i przypomniało mi się, miałam Was pytać - w którym tygodniu ciąży lekarze sugerują Wam odstawiać MAGNEZY I NO-SPĘ ???
poprałam kolejne rzeczy bobaskowe, jeszcze zostały mi jedne (ale tylko dlatego rozdzielałam, żeby nie musieć układać ciasno na suszarce), rożek i ochraniacz, wózek odświeżyć (ale to bliżej końca czerwca), no i dokupić troszku i poprać te dokupione, to po niedzieli. no i oczywiście, jak wystawiłam suszarkę na balkon, to zaczęło się chmurzyć...
i mój syndrom wicia gniazda mnie przeraża, umyłam okna balkonowe, posprzątałam właśnie w szafkach, nawet popodpisywałam słoiczki, do ktorych przesypuję kawę inkę, kakao, cappuccino....źle ze mną, bo ja nigdy do perfekcyjnych pań domu nie należałam, a teraz mnie wnerwia każdy brudek... nawet M dziś pognałam, żeby umył lustra, które mył przedwczoraj, bo zacieki wyszły...nie wytrzyma ze mną chłop...
Za to nie wiem czy na ip nie pojadę...od około 15 mam skurcze, najpierw co 15-20 min a teraz raz częściej raz za pół godz, ale coraz mocniejsze, ze aż mam wrażenie, ze brzuch mi pęknie.... Mąż zajął sie Ola a ja leze
Dziewczyny jestem załamana. Jade zaraz do szpitala. Mam za mało wód plodowychsynek tez jakby wolniej rośnie , obecnie ma ok 2500 g
Trzymam kciuki, żebyś szybko wyszła i w dwupacku.
. Myślałam, że może jej jakiś kawałek jedzenia utknął, zaczęłam dłubać wykałaczką, ale nic z tego, to zadzwoniłam do dentysty, czy przyjmą ją na cito, okazało się, że znalazło się miejsce i poszli z A. Potem dostałam smsa, że jeszcze kilka zębów jest do borowania.. Fuck.. czyli już wiem po kim córcia ma zęby.. na pewno nie po mnie. Ząbek zrobiony, ma fajną pomarańczową plombę, mówi, że nic nie bolało – aż podobno dentystka była w szoku. 60zł z głowy, ale ważne, że zrobione.
Dziewczyny jestem załamana. Jade zaraz do szpitala. Mam za mało wód plodowychsynek tez jakby wolniej rośnie , obecnie ma ok 2500 g

KiP nie martw sie tymi rozstepami.ja mam na udach przy cipce
A tak w ogole chcialam was troche wkurzyc i pokazac co dzis jadlam![]()

Z tymi oknami to półtora umylami ja mam taka szmatke specjalną, ze to nie męczy wcale
Za to nie wiem czy na ip nie pojadę...od około 15 mam skurcze, najpierw co 15-20 min a teraz raz częściej raz za pół godz, ale coraz mocniejsze, ze aż mam wrażenie, ze brzuch mi pęknie.... Mąż zajął sie Ola a ja leze