reklama

Lipiec 2014

reklama
Za mną też biały ser chodzi i twarozek, ale zapomnialam na listę wpisać , a mąż jak robi zakupy to tylko to co na liście... A sam mówił, ze patrzył na twarozek, ale skoro nie było na liście....

Hehe

Nie wstaję już. Co najwyżej na siku...
Będę rano nieprzytomna jeśli zaraz nie zasnę. A nie zasnę bo sama jestem. Dziecko smacznie śpi w pokoju obok.

Śpicie też na prawym boku czy tylko na lewym??? Bo mi teraz na prawym wygodnie. A jakbym na lewym miała spać to tyłem do drzwi to lepiej nie :-P :-D

Ostatnia edycja:
Małgorzatka, 16 nie chcemy. Dobrze ,żeby każde z dzieci miało swój dzień.:tak:

Pewnie natura albo lekarze za mnie zdecydują i będzie najlepiej.

Jak głodne to zapraszam do mnie. Jak mąż zakupy robi to zapasy na rok, są arbuzy,czereśnie,truskawki, pączusie małe, jakieś ciasto, lody, babeczki z truskawkami dziś piekłyśmy,feta i parę innych serów. A ja rosnę i rosnę.....
A jutro na obiad makaron z kurczakiem i kurkami, bo już są. A potem to z grzybami raczej ostrożnie

Katka raz na tym raz na tym.

Ej dziewczyny poschizowałam się. Ja w ogóle nie miałam ani mieć nie będę robionego ktg. A u Angeliki synek miał owinieta pepowine i dzięki ktg to odkryli. Tyle że ja skurczy nie odczuwam

Elifit,dlatego trzeba obserwować ruchy dziecka.Jeżeli aktywność znacząco się osłabia to trzeba się skontrolować.
Pępowina się niestety plącze.
Ja tez na tym punkcie trochę schizuję bo znajoma straciła dziecko tydzień przed terminem porodu,bo sobie gdzieś zawiązało supełek

Lilly trzymam kciuki :)
Katka to połóż głowę w nogach i będziesz widziała drzwi :P
Bellina jak do Wałbrzycha to polecam obiad w Mexicana na Piaskowej górze. Dobre zapiekanki ziemniaczane, dobre sałatki i pyszne mohito bezalkoholowe. Chyba że lubisz ryby to do łomnicy za głuszyce na pstrąga :P .
Ja mam rodziców w W-chu, ale na poród mi tam nie śpieszno, wolałabym Świebodzice.... Po drodze masz jeszcze latawiec w Świdnicy :P

Pola Ty też się trzymaj.
Dobranoc wszystkim. A może miłego dnia??

ja właśnie zjadłam czereśnie :-)

malgorzatkar - mnie też dopadł celulit ciążowy, mam nadzieję, że po porodzie zejdzie, bo nie mogę patrzeć na moje uda i tyłek :no:

Katka - ja śpię więcej na prawym, bo mi tak wygodniej, ja też nie lubię być sama w nocy i zawsze zasypiam z zapalonym światłem albo włączonym tv :-)

elfit - ja też nie miałam ktg i mam mieć dopiero od 39tc, więc nie wiadomo czy w ogóle się załapię:baffled: u mnie nawet tętna nie mam mierzonego na wizytach:no:

mika - ejj no weź nas nie strasz, bo będziemy się nakręcać

ciekawe o której ja dziś zasnę :confused:

reklama
Mika - tatuś zdążył z rybek, a wody zaczęły odchodzić a trakcie dobierania się do mnie szok. Hubson jak wrócę z synkiem to będzie dziwne bo mam córeczkę mieć he he. Podlaczyliki ktg, pobrali mocz, krew, wymaz i z przodu i z tyłu i mam spać iść. Mężus do domu pojechal sie wyspać. ja też idę spac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry