seorise
Fanka BB :)
dzień dobry ! :-)
noc w końcu jako tako przespana
ja też dziś wstawałam co godzinę do kibelka, ale od razu zasypiałam
Castun- obserwuj się, chociaż myślę, że to tylko podrażnienie po badaniu
Lilla- bidulko współczuje nawału, nie potrafię Ci nic doradzić, bo jestem zielona w tym temacie :-( mam nadzieję, że szybko minie i nie będziesz musiała się tak męczyć
graza - gratuluję rocznicy :-) u mnie 3 lata we wrześniu miną
wózka jeszcze nie mamy, ale też myślimy nad jakimś beżem, albo szarością, ja też do tej pory miałam wizyty co miesiąc, dziś wizytuje i obaczymy kiedy umówi mnie na kolejną, na tym etapie to już chyba powinnyśmy być częściej doglądane
haust - dużo zdrówka dla synka
miłego dnia życzę! :-)
noc w końcu jako tako przespana
ja też dziś wstawałam co godzinę do kibelka, ale od razu zasypiałam
Castun- obserwuj się, chociaż myślę, że to tylko podrażnienie po badaniu

Lilla- bidulko współczuje nawału, nie potrafię Ci nic doradzić, bo jestem zielona w tym temacie :-( mam nadzieję, że szybko minie i nie będziesz musiała się tak męczyć
graza - gratuluję rocznicy :-) u mnie 3 lata we wrześniu miną
wózka jeszcze nie mamy, ale też myślimy nad jakimś beżem, albo szarością, ja też do tej pory miałam wizyty co miesiąc, dziś wizytuje i obaczymy kiedy umówi mnie na kolejną, na tym etapie to już chyba powinnyśmy być częściej doglądanehaust - dużo zdrówka dla synka

miłego dnia życzę! :-)
Ostatnia edycja:
A wczoraj jeszcze doszła obawa o niunie nie wiem czego nagle zaczęłam się martwić czy z nią napewno będzie wszystko ok, czy jednak nie za wcześnie itd. No a dwa, że boję się nieznanego;/
a kg rosną.
?