malgorzatkar
Fanka BB :)
Lilla mam nadzieję, że małej żółtaczka szybko minie... jakby coś, w domu odciągaj ile się da i zawóź do szpitala, niech ją karmią twoim mlekiem, a nie mm.
seorise wspłczuję palca.. alantanem plusem możesz zasmarować albo altacetem
siedzimy z Olą na balkonie, już nie mamy słońca, wieje wiaterek, jest super. ale na plac zabaw jeszcze nie możemy iść, bo tam patelnia...ja się właśnie inhaluję, przypomniało mi się, że przecież na katar można sobie inhalacje robić... Ola też trochę pooddychała, mam nadzieję, że minie jej ten żółty katar i jutro do przedszkola pójdzie, bo nie widać już po niej, żeby cokolwiek ją męczyło, tylko katar ma i oszukuje, że ją wszystko boli, żeby jej tantum verde psiuknąć do gardła
lekoman mały
i oczywiście spać nie chce iść, przed obiadem już prawie usnęła na balkonie, ale nie pozwoliłam, zjadła rosołek i nowe życie wstąpiło w dzieciaka, śpiewa, krzyczy, układa mnie do spania, teraz siedzi z czekoladą bajkę ogląda, może padnie...
seorise wspłczuję palca.. alantanem plusem możesz zasmarować albo altacetem
siedzimy z Olą na balkonie, już nie mamy słońca, wieje wiaterek, jest super. ale na plac zabaw jeszcze nie możemy iść, bo tam patelnia...ja się właśnie inhaluję, przypomniało mi się, że przecież na katar można sobie inhalacje robić... Ola też trochę pooddychała, mam nadzieję, że minie jej ten żółty katar i jutro do przedszkola pójdzie, bo nie widać już po niej, żeby cokolwiek ją męczyło, tylko katar ma i oszukuje, że ją wszystko boli, żeby jej tantum verde psiuknąć do gardła

próbowałam pastą do zębów, ale nie pomogło, tak więc siedzę sobie z palcem w szklance
podczytuje od 6 rano, ale bardziej czekam na wiesci od Was, niz mam cos do skomentowania :/