reklama

Lipiec 2014

Pola, ja mam wszystkie body zakladane przez glowe i nie pamietam, zwbym miala kiedykolwiek problemy z zakladaniem ich dzieciom. To kwestia wyrobienia sie i przyzwyczajeniam
Mnie przy 1 dziecku wszystko wydawalo sie bardzo skomplikowane i nie do przejscia ;)

reklama
Ja też mam body głównie przez głowę. Wkurzają mnie te kopertowe bo za dużo warstw się robi. Jedno czy dwa znalazłam zapinane na całości ale pojedyncza warstwa.

Haust, no ciągle trzymają się tych przesądów. Moja babcia w ciąży z córką tez mi nie wierzyła i twierdziła ,że to USG to jakieś wymysły.
Teraz już widac po mnie zbliżający się koniec. Zmiany na twarzy, jakby obrzęknięta i nos strasznie wielki mi się zrobił:-(
Jak do tego dołożyć katar to chyba z domu nie wyjdę .

Grill za mną:) ale jestem objedzona:)

Makota obserwuj się:) jak to przeczytałam to się zaczęłam stresować.

Co do bodziaków mam wszystkie rozpinane po boku, mż się uparł, że też chce maluszka ubierać a tak będzie zdecydowanie łatwiej. W rom. 56 - 4 body kr. rękaw, 4-dł. rękaw, 3-śpioszki, 2- pajacyki. W rom.62- 4 body kr. rękaw, 4-body dł. rękaw, 4-śpioszki, 4-pajacyki, Nie jest tego dużo ale mam dostać rzeczy od bratowej, więc na razie nie kupuję.

Ja dzisiaj miałam skurcze, ale takie co 2h. Ból jak na okres. To pewnie BH. Też się boję że za późno zdecyduję się na jazdę do szpitala. Tam gdzie chce rodzić mamy 45km, czyli 35min. Nie chce przyjechać za wcześnie żeby mnie nie odesłali bo nie uśmiecha mi się jazda na takim odcinku:( Stresuje mnie to strasznie, bo jestem panikara:(

Czy macie już przygotowane ciuszki na wyjście dla dzieciaczków? Jeżeli będzie taka pogoda jak dzisiaj to co planujecie ubrać? A jeżeli będą upały takie jak ostatnio?

ja mam ze 2-3 kopertowe body, przy Oli się bałam, jak ja dam radę z tymi przez głowę, a dostałam w spadku przez głowę właśnie, po chłopcach, ale że to marzec, to i tak szedł na nie pajac/bluzeczka, więc mi bez różnicy było i stwierdziłam, że bez sensu w takim razie kupować nowe, skoro tych odziedziczonych mam tyle. założyłam nawet nie wiem jak i kiedy, bo dopiero za kilka godzin się kapnęłam, że dziecko ubrałam w body przez główkę i to takie straszne nie było :P w kopertowych też mnie ta ilość warstw wkurza

a poza tym to trochę sie wkurzyłam, bo kupiłam dziś między innymi 3pack pajaców na 56 i 62 z rabatem, no i jak zawsze w domu wyciągam wszystko z opakowań, zrywam metki itp, to dziś zajęłam się obiadem, a wszystkie rzeczy w opakowaniach rzuciłam do łazienki. teraz usiadłam powyjmować i wstawić do prania, wyciągam te 56 i patrzę, jakieś duże, przyjrzałam się dokładniej, a tam na opakowaniu w dwóch miejscach56 napisane, a już na pajacach nadrukowane 62... oczywiście tak zapakowane były, że tego napisu nie było widać... jak pojadę wymienić, to już mi pewnie każą dopłacić do normalnej ceny, a 6 szt większych mi nie potrzebne... jeszcze kombinuję, co by zamówić z rabatem przez neta i oddać te i wziąć zwrot kasy a kartę podarunkową, ale nie wiem, ile ta karta ważna, bo nie planuję w najbliższym czasie zakupów w smyku...

Zadzwoń do nich jutro i zapytaj, żebyś na darmo nie jechała. Moim zdaniem wymienią Ci bez gadania i dopłacania.
Pytałaś wcześniej o szpitale. Rodziłam na żelaznej i polecam jako szpital, rok temu rodziła tam moja kuzynka i też było ok.
Ja myślę o inflanckiej lub piasecznie, w tych dwóch mój lekarz ma możliwość decydowania. Większą moc ma w piasecznie i słyszałam dużo dobrych opinii o tym szpitalu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry