Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czy wy macie te najmniejsze ciuszki zakładane przez głowę czy raczej rozpinane z przodu? Mi sie to zakładanie przez głowę takie skomplikowane wydaje....

Catsun z owoców, które znam, to wiem, że tylko owocu opuncji jeść nie można w ciąży;-), więc smacznego!
A mi tata dostarczył znowu 3 kg czereśni z naszego sadu
normalnie czeresnie za mna chodza, truskawki i arbuz...a musialam sie zadowolic jablkiem 
No Makota w moim śnie wszystkie tego samego dnia rodziłyśmy, więc może się nie spiesz tak;-)
Lilla to mnie pocieszyłaś z tą ilością ubranek, może mi starczy. Czekam czy może mi jednak coś spłynie od rodzinki, ale chyba nie ma co liczyć... Jakby co ja mieszkam pod samą galerią handlową, więc mąż wyskoczy coś dokupić.
Ja przyznaję, że też ostatnio byłam na basenie w jakuzzi - nie mam wanny, więc trudno się było oprzeć. No i nic nie złapałam na szczęście;-)
Czereśnie hmm... ja się malin nie mogę doczekać![]()

Seorise, z dzieckiem w wózku super się robi zakupy spożywcze w okolicznym sklepie. Gorzej z psem, mój bokser ciągle okręcał smycz wokół wózka, ciągał, zabrałam go tylko jeden raz i starczyło.

Teraz leżę i chyba niedługo spać pójdę, bo brzuch znowu daje o sobie znać.
I kurcze zaczęłam się zastanawiać czy wcześniej naprawdę taki pasztet ze mnie był :-):-)