reklama

Lipiec 2014

Makota, tak myślałam, ze skurcze sie wycisza, teraz to juz bedzie norma. Nie boj sie, ze przegapisz skurcze wlasciwe, ich nie da sie przegapic, nawet jak jestes pierworodka.

reklama
Makota, a juz myślałam ze dostarczysz nam wrażeń :)

Elifit, nie wiem czemu ale miałam nadzieje ze urodzisz sn.

Czy wy macie te najmniejsze ciuszki zakładane przez głowę czy raczej rozpinane z przodu? Mi sie to zakładanie przez głowę takie skomplikowane wydaje....

Pola, ja mam wszystkie bodziaki wkladane przez glowke. Jakos bede musiala dac rade, ale podobno sa srednio praktyczne.

Ja tez myslalam, ze cos sie zadzieje, ale tak szczerze mowiac spanikowana nie bylam... Pewnie przy wlasciwych bedzie tak samo. Mam nadzieje.

Ja mam i jedne i drugie, te miniaturkowe mam przez głowę, troszkę większe mam w dwóch wariantach. Nie miałam dużego problemu, trzeba znaleźć system. Głównie chodzi o to, żeby ubranko rozwijać na dziecku, a nie ruszać dzieckiem, żeby je włożyć w ubranko;-)

łatwo się zakłada body przez głowę, wg mnie więcej roboty z tymi kopertowymi, trzeba szukać małych ukrytych napek :rofl2:

Seorise, z dzieckiem w wózku super się robi zakupy spożywcze w okolicznym sklepie. Gorzej z psem, mój bokser ciągle okręcał smycz wokół wózka, ciągał, zabrałam go tylko jeden raz i starczyło.

Catsun z owoców, które znam, to wiem, że tylko owocu opuncji jeść nie można w ciąży;-), więc smacznego!

A mi tata dostarczył znowu 3 kg czereśni z naszego sadu

jagodka nie rob mi smaka :no: normalnie czeresnie za mna chodza, truskawki i arbuz...a musialam sie zadowolic jablkiem :angry:

No Makota w moim śnie wszystkie tego samego dnia rodziłyśmy, więc może się nie spiesz tak;-)

Lilla to mnie pocieszyłaś z tą ilością ubranek, może mi starczy. Czekam czy może mi jednak coś spłynie od rodzinki, ale chyba nie ma co liczyć... Jakby co ja mieszkam pod samą galerią handlową, więc mąż wyskoczy coś dokupić.

Ja przyznaję, że też ostatnio byłam na basenie w jakuzzi - nie mam wanny, więc trudno się było oprzeć. No i nic nie złapałam na szczęście;-)

Czereśnie hmm... ja się malin nie mogę doczekać:-D

fajny sen :-D

i tez nie moge doczekac sie malin, ale pewnie w tym roku nie bede miala na dzialce :no:

ja nawet nie wiem ile mam ubranek, dowiem sie w czwartek pewnie jak na dolnym slasku zawitam :rofl2:

hej
co do ubranek, ja miałam mało, troche dokupiłam a teraz dostałam karton od znajomych i juz mam za dużo. prawie wszytskie bodziaki mam wkładane przez głowę, jakos ubierałam swego siostrzeńca i szło. te rozpinane po całości to zostawię na początek dla męża, bo on taki bardziej przerażony tym ubieraniem :) i podoba mu sie że mozna całość rozpiąć dziecko włożyć i pozapinać. ale to musi być czasochłonne.
co do ilości - na 56 mam kilka sztuk, 2 bodziaki, 2 rampersy, 3 spiochy i chyba ze 3 pajace. wszystkie spadkowe. kupilam sama pajaca w tesco na rpzecenie.
na 62 mam bardzo duzo - chyba za dużo. bodów min20 jak nie więcej, pajaców, śpiochów , półspiochów... sporo..

skurcze przepowiadające moga utrzymywac sie nawet parę godzin szczególnie pod wieczór ale przejdą.

jagódka - takie bóle z boku to ja miałam. to nie było od nerek. tez wydaje mi się że nie od małego.. raczej myslę jakby od kręgosłupa. nie bolało mnie tylko w jednej pozycji, nie mogłam wstać ani się połozyć przez min 2h. przeszło..

reklama
Witam się wieczorkiem :-) Siostra z rodziną była i miło weekend spędziłam. Przywieźli mi zamrożone obiadki, więc na jakiś czas po porodzie mam spokój :tak: Teraz leżę i chyba niedługo spać pójdę, bo brzuch znowu daje o sobie znać.
Jutro u nas dzień rodzica w przedszkolu - właśnie skończyliśmy z mężem piec muffinki - nieskromnie powiem, że pyszne wyszły ;-)
W sobotę byłam na tym ślubie i znowu usłyszałam, że to niemożliwe, że córki się spodziewam, bo tak ładnie wyglądam :-D I kurcze zaczęłam się zastanawiać czy wcześniej naprawdę taki pasztet ze mnie był :-):-)

Makota daj znać jak się sprawa rozwinęła.

Body u mnie w większości zakładane przez głowę - może ze 3 mam rozpinane - nie jest źle z ich ubieraniem - zwija się w rękach, rozciąga dekolt, zaczyna zakładanie od tyłu głowy, później rączki i do dołu :-)

Nie wyrobię - idę spać - dobranoc :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry