• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2014

reklama
Ja rodziłam sn bez zzo więc nic kompletnie na ten temat nie wiem.
Bellina może nie będzie tak źle? W której części miasta mieszkasz? Może zacznie się coś wieczorem lub w nocy ;-)? Najgorzej to się chyba dłuży na izbie przyjęć..............................:baffled:
Ja też na chodzie :-p tyle, że z Ogonkiem :-D

Meh.... nie zabrałyście mnie :-p

I mieszkam w okolicach nowego stadionu, więc liczę na noc albo na weekend ;-)
Z ogonkiem :) niebawem wszystkie będą miały ogonki, to trzeba się przyzwyczajać.

sokoja niezła historia, ale się uśmiałam :-)

trzymam wciąż kciuki za limonkę (choć już pewnie po), darunię, no i mamę_bobsa!!!

trochę mnie kropka nastraszyła sytuacją na wrocławskich porodówkach, muszę się pilnować, aby o tym mężowi nie wspomnieć:-D

współczuję wszystkim dolegliwości, trzymam kciuki aby niebawem ustały nie tylko w powodu porodów :-) mnie nie rusza nic, nawet drętwienia w rękach już mi przeszły, także dziewczęta nie spieszyć się z porodami i mnie nie stresować, że będę jedyną, która tę ciążę przenosi :-D

a w budowanym szpitalu na Maślicach porodówki chyba nawet w przyszłości nie będzie :-)

O nawet nie wiedziałam. Ja się nie zapuszczam w rejony za A4, chyba z raz przejeżdżałam, ale faktycznie. I widzę, że całkiem nieźle im idzie. Szkoda, że nie wybudowali, to bym miała blisko i zero stresu :D

Hobbit to ja tu już chciałam tam 2 dziecko rodzić, a Ty co? ;-) ale spoko, wpierw urodzę pierwsze.
I to chyba bardziej Leśnica, nie Maślice.

Ostatnia edycja:
Fajnie, że nasza tabelka się powiększa :-) Dzisiaj pewnie pojawią się kolejne dobre wieści i jeszcze Limonka, która już pewnie jest po wszystkim :tak:

Muszę sobie jakoś ten dzień zaplanować, żeby czasu nie zmarnować. A jutro święto... Może uda się porobić coś fajnego, zobaczymy. I mam w planach w końcu zadzwonić do szpitala w którym chcę rodzić, żeby podjechać, pooglądać i dopytać o wszystko.

reklama
Lilla po karmieniu zdecydowanie. Chyba, że w środku jest kupsko, wtedy bezwzględnie od razu, potem jedzenie – i pewnie w trakcie kupsko, jak to dzieci mają w zwyczaju – więc po karmieniu znowu na przewijak.

Ja Sn się nie boję, bardziej przerażona byłabym wizją cc

Kropka jednak nie poszło alfabetycznie:D Gratsy!!!

Kubusiowata czyli najzwyklejszy masaż szyjki Ci gin zafundował. Czop śluzowy może odejść i na dwa tygodnie przed porodem, także się nie nastawiaj;-)

Bellina a tak sobie wczoraj pomyślałam po tym, że lipcówki się trzymają terminów, że zaraz się zacznie pewnie, bo kusicie los

Magdalenko ;-)a proszę Cie bardzo, jak akurat będę miała dostęp do komputera to czemu nie?:happy2: Żeby to jeszcze tak działało:-p

Venus ja nie mam takich zdolności, ale proszę się rozpakowywać wg stopnia donoszenia ciąży, żeby mi tu wcześniaków nie było!

Mi wczoraj wieczorem stawiał się brzuch – no oczywiście przecież pochodziłam trochę wczoraj:baffled: I A. do mnie: weź Ty się zapytaj tego swojego lekarza czy Ty jechać możesz, żebym do szpitala nie musiał gnać potem:-D hehehe bój się bój;-)
Niech Ci się moje emocje też trochę udzielą..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry