Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ehhhh.... A u mnie do terminu jeszcze 5 tygodni. Ja to chyba dopiero będę marudzić, że chcę już urodzić.
dzisiaj mam nawet zakwasy
dziwne uczucie bo ostatni raz miałam przed ciążą. M. oczywiście mnie zrugał, że się tak przeciążam i sobie wkręciłam, żeby tylko małej nie zaszkodzić i całkiem możliwe, że to przez to spać nie mogłam
Ale młoda pływa sobie w najlepsze, rozpycha się mocno i chyba niewiele sobie robi z tego co na zewnątrz słychać. Ale dzięki temu opróżniłam połowę domu ze śmieci remontowych, wymyłam łazienkę i pomyłam kwiatki bo już nie miały czym oddychać i szafki.
Próbowałaś muzyki na rozruszanie dziecka? U mnie czasem działa. Choć najczęściej zwykły kuśkaniec w brzuch zaspokaja moją potrzebę poczucia ruchu Zuzy.
czepiają się tego ciśnienia ciągle, niczego więcej, jak w ciąży to na siłę próbowałam się wepchnąć na oddział, żeby tylko mi je unormowali, a teraz jak mała na świecie to strasznie się zainteresowali

tatuś oszalał na jej punkcie, mała ruszy rączką a on już stoi przy jej łóżeczku czy aby na pewno z nią wszystko dobrze:-) teraz pojechał na chwilę do domu, nie ma go 45 min. a już 3 razy dzwonił, czy nie śpię, czy patrzę na małą, bo dziś strasznie się jej ulewa po jakimś dziwnym lekarstwie.
jeszcze nic jej nie kupiliśmy, pomysłów brak... Mówię do mojego że może coś za małego albo zupełnie niepotrzebnego
ale się wkurzył i nawrzeszczał na mnie to już siedzę cicho ;-) on jeszcze na takim etapie że nie da się nic negatywnego o jego mamie powiedzieć. A o jakiś akcjach lepiej nie wspominać. Odpuszczam. Oczywiście będę odpuszczać o ile będzie za mną obstawał. Najgorsze jest gdy mówi że nie było go przy czymś to nie będzie zabierać głosu. Ale tak chyba każdy facet ma.
Zwyciężyłam ale bez Smecty bym nie dała rady:/