Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam tak samo jak Karola. mnie karmienie dopiero po miesiacu zaczelo bolec. na poczatku bylo super, a teraz sutki bola jakby mloda sie w nie wgryzala, a przysysa sie dobrze. chyba zaraz spac pojde. mloda spi od 19.30, wiec zaraz pewnie karmienie i zostawiam ojcu, a sama serial (devious maids - genialna produkcja ludzi od Desperate Housewives) wlacze i zasne![]()
Venus, od wczorajszego wieczora nie robił... Mam jednak nadzieje ze do południa cos sie ruszy bo widze ze go to meczy...

:-)

Ewa - moje gratulacje. mam nadzieję, że z nóżką będzie ok!
Jagódka - dobre wieści - trzymam kciuki
Pola, Lilla, Tusiaczek - szacun, że w wirze kup i nocnych karmień ogarniacie forumja, jak tylko Adaś zaśnie wskakuję do łóżka :-)
Makota właśnie miałam odpisać ci to co Tusiaczek już zrobił,więc tylko zacytuje, zeby nie powtarzac.Makota, Kopacz polecam ogarnianie forum z dzieckiem na piersi. Po pierwsze zajmuje czas i nie pozwala zasnąć. Po drugie przestaje się łapać głupie myśli czy leci jak długo dzieć je i takie tam.
Polecam
Makota, Kopacz polecam ogarnianie forum z dzieckiem na piersi. Po pierwsze zajmuje czas i nie pozwala zasnąć. Po drugie przestaje się łapać głupie myśli czy leci jak długo dzieć je i takie tam.
Polecam