U
użytkownik 902
Gość
Ja prosto do dzioba, tylko z głową na boku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Przebrałam go. Za 5 minut ulał na czyste body i moją bluzkę. Ile razy dziennie można przebierać dziecko?
Jakiś kolejny zły dzień mam..
Już normalnie tylko śmiać się zostajeStarszy ok, mlodszy jest troche zazdrosny, ale to dlatego, ze to wielki pieszczoch i czuje, ze stracil dotychczasowa pozycje. Zdarzylo sie, ze powiedzial, ze nienawidzi Olka, ale potem przeprosil. No i obaj przychodza sie przytulac czesciej niz jak Olka nie bylo.Hubson - z lyzeczki. Super sie sprawdza.
Ps. Jak Twoi starsi synowie zachowuja sie w stosunku do najmlodszego? 10 lat roznicy...
lekarz mi mówił żeby witaminy d i k dawać do 13,potem może boleć brzuszek jak na kolkę.Podaję do buźki,na policzek.\
Wspolczuje wszystkim niewyspanym. Moje dziecko nr 3 jest dla mnie najlaskawsze ze wszystkich. aJe, spi, robi kupy, placze tylko jak glodny. Najedzony godzine w lozeczku potrafi lezez i rozgladac sie w spokoju dokola. W nocy budzi sie raz na karmienie i zaraz zasypia. Dziecko jak marzenie
Starsi dali mi mocno w kosc jako noworodki i niemowlaki.
Mam tylko nadzieje, ze Olkowi sie nie odmieni.
Mam pytanie - jak dajecie dzieciom witaminy? z lyzeczki czy prosto do buzi? z butelki u nas odpada, bo dajemy tylko na noc, a pisalyscie, ze wit d pobudza dzieci.