reklama

Lipiec 2014

Ja myślałam co by może wątek założyć porad na cito, czyli bez zbędnych rozmów- problem i odpowiedzi

Jestem wyrodna matka - co chwila pada więc zamiast na spacer iść, polozylam sie z dzieciem i nic nie robię...

A wczoraj dałam popis jak typowa blondynka...M zamontowal mi bazę do fotelika e samochodzie, no i o ile wlozenie to pestka, to zanim sie zorientowalam jak sie go wyjmuje, spocilam sie cała, naszarpalam, ze aż brzuch rozbolal, przycisnelam palca, ze pół paznokcia mam fioletowe...a wystarczyło chwilke popatrzeć i wyjąć go po prostu do góry...

Ka.wo no to zaciskaj nogi do poniedziałku

reklama
image.jpg
Witam sie z Wami dziewczyny po tak dlugiej przerwie:)

Pewnie Katka Wam cos o mnie tu wspominala;) Moj porod wspominam traumatycznie niestety.. 12 h porodu i na koniec cc:(( Maly mial za duza glowke i nie mogl przejsc przez moj kanal rodny. Godzina parcia i nic.. Hubert urodzil sie z obrzeknieta glowka.. Ale szybko ta opuchlizna zeszla. Okazalo sie w polowie porodu kiedy odeszly mi wody ze sa zielone.. Wiec nie wiem ile tak z nimi chodzilam.. Nawet nie chce myslec..Od wt jestesmy w domu i powoli dochodze do siebie.. Po cesarce czulam sie tragedia.. Ale teraz juz znosnie:) Maly dostal 10 pkt mial wage 3520. Jest strasznym zarlokiem i czasami nerwusem:D Jestem w nim zakochana mimo ze czasami daje w kosc:P Niestety Hubert nie chce pic z piersi.. Nie chce mu sie ssac wiec odciagam pokarm laktatorem i karmie z butelki.. 15 min placz zanim przyssie sie do piersi- ja spocona poplakana i on tez (proby ponad 5 dni ) i odpuscilam.. Nie mam na to sily.. :( Woli butelke bo mu latwiej i sie mniej meczy.. Pewnie dlatego.. Bo w szpitalu nie mialam jeszcze tyle ookarmu - byl dokarmiany butelka.. I to pewnie na to wplynelo.. Nawal mleczny za mna:P - to bylo straszne:D lalo mi sie tak z cyckow ze szok.. A jak. 1 karmilam to z 2 lecialao Hubertowi po glowie.. :D Nie wspomne o tym jak po nocy mialam cala mokra bluzke, przescieradlo i materac.. Tak sie lalo.. Nie sadzilam ze to mozliwe ze az tak..
Dziekuje ze wspieralyscie mnie cala ciaze:) Jestem szczesliwa ze mam zdrowego syneczka:)) Tym co jeszcze nie urodzily zycze szybkich porodow a tym co urodzily GRATULUJE:)

Zdjecie mojego synka kilka godzin po porodzie powinno byc na poczatku wiadomosci:)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 78
Ostatnia edycja:
Jagodka miłego wypoczynku:thumbup::)

Catsun super masz synka. Gratuluję.
Dobrze, ze juz jesteście w domu i dochodzicie do siebie.
Pozdrawiam

U mnie była mama i szwagier to w końcu udało mi się śniadanie zjeść. Mama czapki jakieś Szymkowi kupiła, nie mam dziś sił, więc udałam że nie rozumiem aluzji:confused:

Catsun super synio :) Nasze dzieciaczki wynagradzają wszystkie traumatyczne wspomnienia :)

Tusiaczek, jagódka wspólczuję nocki.

U nas noc dobrze choć Julka od 4 rano sie na strasznej czujce zawsze a ja wtedy najbardziej nieprzytomna jestem.

Boję się ze dzisiejszy dzien bedzie taki jak wczoraj na szczescie dzisiaj mam męża w domu to mi pomoże. Nie wiem ale wydaje mi sie, że mała może mieć ten skok rozwojowy, tak mi jej zachowanie do tego pasuje.

Milego dnia dziewczyny

Catsun gratki a synka ustka takie całuśne że szok :) :)
O porodzie z czasem zapomnisz. Ja gdybym teraz się upierała przy sn to miałabym tak jak ty. Swoją drogą badali ci wymiary miednicy?

Ka.wo kciukam do pn włącznie :)

reklama
No i ja się boję tego scenariusza. Ale lekarz stwierdził że jak się skurcze zaczną to zapadnie decyzja. Tu facet może być przy CC mój chyba nie jest do końca przekonany... Ja też... ,;) położna na moje strachy dzisiaj stwierdziła że teraz kobieta to wszystko może, takie czasy, nawet może nie rodzić :? Dobrze że już sobie poszła. Teraz jest taka fajna. Nudyyyy ja chce do domu. I gorąco okropnie. M odeslalam do domu, po co ma tu kwitnac jak nic się nie dzieje.

Undomiel jak???

Malgorzatka podoba mi się pomysł, jak na forum potrzebuje porady.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry