reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

znowu ja ;)

w pracy uwinęłam się szybko, mimo "mokrej" pogody nie było czym oddychać :(
w domu zaczęłam dziubać sprzątanie, ugotowałam żurek pyyyyycha... a potem pojechałam z mamą do lasu na grzyby :)
dużo nie znalazłyśmy, ale krzyże to chcą mi pęknąć, bo jednak nierówności było dużo i zesapałam się nieraz.
Wody niestety w trakcie nie odeszły ;)

teraz będę wracać do sprzątania.. no i te okna mnie kuszą, ale krzyże bolą, więc chyba dzisiaj dam radę tylko z podstawowym
sprzątaniem.. ewentualnie prasowanie ;)

KATKA najmocniej Cię przepraszam za pominięcie!!!! biję się w piersi :D

ka.wo Ciebie też przeoczyłam, sorka... no to superaśnie że w pon cc!

venus jak tam? na chodzie czy szpital?

michalina jak na czczo to chyba wywołują, co ?

Hubson fajnie, ze po masakrycznej końcówce dzieciątko jak złoto :) mam nadzieję, że moje też będzie łaskawe ;)

jagódka miss mokrego podkoszulka, powiadasz? ;)

Catsun synuś cudny!!! super, że z zielonych wód nic złego nie wyniknęło!

malgorzatkar śliczne zaproszenia :D

reklama
W końcu może powiem dzień dobry ;-)

Moje lwiątko za stadkiem raczej nie pójdzie, ale no co poradzić, dobrze w brzuszku. Pocieszam się właśnie pieguskami z Milki, ale to słodkie....

Castun super synek, usteczka faktycznie boskie. Nie myśl już co by było gdyby, ważne, że maluch zdrowy.
Witaj Szczęśliwa mamuśka. Na szczęście bliżej, niż dalej, to już dasz radę ;-)

Ja dzisiaj obudziłam się z taką zgagą, że aż przytuliłam białego przyjaciela. Gaviscon pomógł na godzinę :baffled: Teraz zaś umieram i myślę czy odwiedzić przyjaciela, czy jednak dam radę.

I co tam miałam napisać.... Katka, wrzucaj ten szlafrok. Moje sztućce bez zmian, w kuchni, ubranka dzieciowe leżą na stole poprasowane... Ale spoko, zrobię to :-p

Ja też w końcu mogę dzień dobry powiedzieć :-)

Michalina, Undomiel kciukasy zaciśnięte &&&&&

Catsun śliczniutki Hubercik :tak: Dużo zdrówka dla Was :-)

Wszystkim oczekującym dużo siły i cierpliwości - już tylko chwile i nie będziecie w dwupaku :tak:

Natala dziś jazdy robiła od rana - ma - sa - kra :-:)szok: Wczoraj przy ważeniu pytałam lekarkę o tę wit. D - nie przepisała mi nic innego, tylko kazała próbować innych kapsułek. No i dziś dostała inną. I co? Doooopa.

Można ten devikap bez recepty kupić? Matiemu kupowałam bez, ale teraz siostra mi mówi, że to tylko na receptę jest. Ech..

Małgorzatkar fajny pomysł z tym wątkiem :tak: I śliczne zaproszenia :tak:

Mierzyli mi miednicę ale danych nie pamiętam, ale miny byly nieciekawe. Podobnie podczas badania gin.
Z wagą to są super jaja :D z USG wychodzi coś między 3400 a 3500.
A na samolocie profesor bez skrępowania wsadził łapę po łokieć pomacał i stwierdził "czy sto, czy sto, więcej nie będzie. Może czy dwieście."
nie mogłam śmiechu powstrzymać. W ogóle cały czas mi się chce śmiać.
Ale przejdzie mi znowu przy kroplówce :)

małgorzatkar, prześliczne zaproszenia!! jestem pod wrażeniem :tak:
ja tez zawsze o tej opiece społecznej mysle, jak młody syrene włącza :-D

reklama
Michalina ja źle reagowałAm na jedną kroplówke chyba z solą fizjologiczną. Oprócz metalicznego posmaku miałam też duszności :O zmienili mi na glukoze i przeszło.

Ale pogoda u mnie. Cały dzień słońce na przemian z deszczem. Typowy lipiec ;)

Ostatnia edycja:
Do góry