reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

ale mam super dzien. dziecko pozwala mi sprzatac, okna umyc, obiad ugotowac i jest nawet pogodne. to chyba dlatego ze upalu nie ma tylko 20C :D i deszcz. zrobili rure. porzadkujemy orangerie.

Dziewczyny mysle cieplo o Was, szczegolnie o tych prawie rodzacych. &&&
Mamuśkom życzę cierpliwosci, przyjdzie ten dzien, bezzebny usmiech wynagrodzi bezsenne noce.

Catsun synek wymiata i fajna otulinka :D

reklama
Bezzebny usmiech jest fajny :) najlepszy na swiecie :)

Ja sie dzis czuje jak wyrodna matka... Jestem zmeczona, wiec na sile probuje zmusic malego do spania. Karmie go, przewijam, szybko sie bawie i do lozeczka spac. Piardy go mecza i ciagle sie budzi. Stresuje mnie to :/

W ogole mam zly humor, bo mama zabrala malego na spacer w sloncu i wrocil przegany
:wściekła/y: teraz jest chlodno i slonce zaszlo, a my w domu...

Witam.

Lilla
zazdroszcze superowego dnia:)

Catsun gratulacje!! Maly sliczny!!
tez mialam anemie, a porodu nie dlugo nie bedziesz pamietac. Kto jak kto ale ja cos o tym wiem:) co prawda dalej twierdze ze dzieci wiecej miec nie bede, a reszte mi cora wynagradza ( hmm, no moze dzis nie:-D)
Malgorzatkar zaproszenia naprawde super! Ja nie mam talentu do takich robotek, czego jeszcze bardziej zazdroszcze!

U mnie dzien masakra! Jestem padnieta, oczy mi sie zamykaja a nogi odmawiaja posluszenstwa! Dzien upalny, malej chyba to doskwiera.. Caaaaly czas by chciala cyca, a jak nie chce cyca to nie spi tylko placze. Teraz wyszlam na spacer, na szczescie usnela zanim wyszlam dobrze z klatki:) nawet siedze sobie na laweczce w parku a mala nie protestuje ze wozek nie w ruchu.. O dzieki ci panie!!
Juz nie pamietam co mialam napisac, chwilowo delektuje sie cisza.

Dziewczyny w szpitalach- zycze szczesliwego rozwiazania:))

Ostatnia edycja:
Dziewczyny jezeli po nawale mlecznym mleka jest jakos mniej to znaczy ze bedzie z kazdym dniem coraz gorzej? Albo ze laktacja sie konczy:/?

reklama
malgorzatka supeer zaproszenia
Lilla gratuluje udanego dnia
Makota tez czasem tak mam ze chcialabym zeby julka tylko spala.
Jagodka udanego wyjazdu

My po spacerku. Dzisiaj B sie zajmuje niunia takze chata ogarnieta, obiad zrobiony a wieczorem moze w koncu bede miala ochote na film :)

Dziewczyny w szpitalach prosze sie rozpakowywac :)

Do góry