reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

reklama
No mnie chyba coś trafi!!! 50 raz chyba piszę posta i sama niechcący go usuwam... Potem idę sobie wściekła z bb... Potem znów piszę i usuwam... Co jest ??? Wrrr
Ostatnia próba i idę spać..... Tak dobrze czytacie :-D SPAĆ :-D skoro mam jutro rodzić zgodnie z przepowiednią starszyzny to muszę się wyspać :-D

Małgorzata - chciałam ci napisać że śliczne zaproszenia. Cieszą oko :-) no i fakt zrobienia ich samodzielnie zapewne sprawia że cieszysz się podwójnie :-)

Undomil - gratulacje!!! Kolejne lwiątko na pokładzie ;-) zbieraj siły i pisz szczegóły :-) zazdroszcze standardowo...

Tusiaczek - czyżby przemęczenie? Eh :-( co do książek to obiecywałam sobie w ciąży że będę czytać bo sporo ich na mnie czeka. Ale niestety!!! Skupić się nie umiem :-( poleż, odpocznij, może dziś dzidzia będzie bardziej łaskawa.

Catsun - miło że się odezwałaś :-) dzidziuś śliczny! Potrzebujesz trochę czasu by zapomnieć, wyciszyć emocje. Najważniejsze że wszystko skończyło się dobrze i masz szkraba przy sobie :-)

Michalina - ja ci ciągle kibicuje!!! Mam nadzieję że humor cię nie opuszcza i wkrótce przeczytamy pozytywne wieści, na które czekamy :-)

Lilla - jeszcze tobie miałam coś napisać ale z tego wszystkiego zapomnialam :-(

Ostatnia edycja:
Witam się wieczorową/nocną pora. W końcu sie zmobilizowalam zeby zacząć się udzielać a nie tylko czytać. Ale tak to jest jak człowiek chce wszystko ogarnąć to trzeba z czegoś zrezygnować.

Michalina trzymam kciuki!
Malgorzatka bardzo fajne zaproszenia.

Pytanie do dziewczyn po cc. Smarujecie już czym blizne, zeby była mniej widoczna.?

U nas od wczoraj też jakieś problemy brzuszkowo-kupkowe także czytam i chlone każdą z waszych rad, bo ze starszym nie miałam takich "atrakcji".

Nocna zmiana wymiata, myslalam ze do Was dolacze, ale karmienie razem ze zmianą pieluszki zajmuje nam ok 20 - 25 minut więc nie jestem w stanie się nawet porządnie wybudzic i pisalabym niezłe bzdety ;)

Jedna rodzić poszła. Dobrze jej ech ale hałasu tyle narobila.jakby się chwaliła wszystkim że ona już.
Ech pewnie przeze mnie zazdrość przemawia.
Teraz znowu walka o sen na tym beznadziejnym łóżku.

hehe ale my kochamy swoje dzieciaki...
każda marzy zeby bobo zjadlo i poszlo spac w czystej pieluszce :p

U nas dzien zlecial, maly spal prawie ciagle bo dzis upaly i pierwszy raz rozebralam go do pieluszki.
Czy wasze dzieci tez sa juz takie silne jak nasz Sebek? W nocy z dolu lozeczka tak sie pcha nozkami ze jak sie budzi to jest niemalze na drugim koncu lozeczka. Troche mnie to martwi zeby sobie krzywdy nie zrobil, przeciez to taka drobinka.

myslalam ze czytajac co dzien bedzie mniej wpisow tymczasem produkujecie wiecej niz jak wszystkie bylysmy w dwupakach ;]

u nas dzis rzadkie kupki.... ciekawe od czego
Moja zabka tez tak wędruje w łóżeczku. krzywdy sobie nie zrobią. po to sa normy szerokosci szczebelek.

No mnie chyba coś trafi!!! 50 raz chyba piszę posta i sama niechcący go usuwam... Potem idę sobie wściekła z bb... Potem znów piszę i usuwam... Co jest ??? Wrrr
Ostatnia próba i idę spać..... Tak dobrze czytacie :-D SPAĆ :-D skoro mam jutro rodzić zgodnie z przepowiednią starszyzny to muszę się wyspać :-D

Małgorzata - chciałam ci napisać że śliczne zaproszenia. Cieszą oko :-) no i fakt zrobienia ich samodzielnie zapewne sprawia że cieszysz się podwójnie :-)

Undomil - gratulacje!!! Kolejne lwiątko na pokładzie ;-) zbieraj siły i pisz szczegóły :-) zazdroszcze standardowo...

Tusiaczek - czyżby przemęczenie? Eh :-( co do książek to obiecywałam sobie w ciąży że będę czytać bo sporo ich na mnie czeka. Ale niestety!!! Skupić się nie umiem :-( poleż, odpocznij, może dziś dzidzia będzie bardziej łaskawa.

Catsun - miło że się odezwałaś :-) dzidziuś śliczny! Potrzebujesz trochę czasu by zapomnieć, wyciszyć emocje. Najważniejsze że wszystko skończyło się dobrze i masz szkraba przy sobie :-)

Michalina - ja ci ciągle kibicuje!!! Mam nadzieję że humor cię nie opuszcza i wkrótce przeczytamy pozytywne wieści, na które czekamy :-)

Lilla - jeszcze tobie miałam coś napisać ale z tego wszystkiego zapomnialam :-(

Ważne ze przeczytas ha ha

Witaj nocna zmiano, to sobie z mężem film obejrzelismy. az chrapalismy. Zola nakarmiona spała od 20.30 i dopiero 23.30 się obudzila. Teraz znowu śpi. Ja właśnie idę do. łóżka.. ale cchciałam najpierw poczytac. dobranoc na długo

Miałam sobie iść i mi nie poszło.

Undomiel Gratuluję serdecznie:)

Katka jak widzisz jestem, padnięta ale jestem:) jak mówi mój znajomy, są tramwaje dam se radę. Chociaż dzisiaj już tłumaczyłam mojemu dziecku żeby wracał do brzucha. I mogłabym tak chodzić całe życie. Wiem, bez sensu, ale co sobie pomarudze to moje.

Kolorowych snów brzuchatki, a mamusiom spokojnej nocy życzę

Michalina, no ciekawa jestem czy wyjdzie czy sto czy moze 3500 :)
Szczerze mówiąc to bardziej do mnie przemawiają takie pomiary palpacyjne niz USG i nierzadko wlasnie pomiary brzucha sa duzo bardziej rzetelne.

U nas poszła kupa i dzidzia od razu szczesliwsza. Widać to gołym okiem. A wczesniej był płacz nie do powstrzymania.

Czy espumisan pomaga sie wyproznic czy tylko reguluje baczki?

Nocna zmiano, jestes tam?

No i mój plan legł w gruzach bo... NIE ŚPIĘ!!!
I to nie tak że oko przymknę na godzinę czy dwie. Ja w ogóle nie śpię!!! Padam jak pies pluto po 4-tej i to z przerwami na siiiiiku ( czyli jeszcze 1,5h mi zostało) a ok 7 Natala wstaje więc tyle z mojej nocki. Jak ja funkcjonuje w dzień to nie wiem.
A teraz mnie tak głowa nawala! Apap mi pomoże?

Katka a czemu spać nie możesz? Może jesteś za bardzo zmeczona żeby zasnąć?, my znowu się karmimy, Zolinka znowu się skupczyla :-) Jaki chyba urok mojego dziecka,, ze tylko na weekend kupę robi, ale za to w każdej pieluszce.

reklama
Do góry