Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

mała nie chce teraz ssać ani z prawej ani z lewej
wczoraj takiego krzyku narobiła, że musiałam odciągnąć mleko i dać jej z butelki! dopiero wtedy poszła spać. Ale po 1ej wstała na karmienie, dałam jej cyca i ładnie go ssała. Nic już nie rozumiem, teraz nie śpi od 3.30
choć nie będę zapeszać- chyba postanowiła jednak iść spać.Jak ją przełożyłam do nas do łóżka nagle śpi

Witam się wieczorową/nocną pora. W końcu sie zmobilizowalam zeby zacząć się udzielać a nie tylko czytać. Ale tak to jest jak człowiek chce wszystko ogarnąć to trzeba z czegoś zrezygnować.
Michalina trzymam kciuki!
Malgorzatka bardzo fajne zaproszenia.
Pytanie do dziewczyn po cc. Smarujecie już czym blizne, zeby była mniej widoczna.?
U nas od wczoraj też jakieś problemy brzuszkowo-kupkowe także czytam i chlone każdą z waszych rad, bo ze starszym nie miałam takich "atrakcji".
Nocna zmiana wymiata, myslalam ze do Was dolacze, ale karmienie razem ze zmianą pieluszki zajmuje nam ok 20 - 25 minut więc nie jestem w stanie się nawet porządnie wybudzic i pisalabym niezłe bzdety![]()
Katka chyba padła. U nas pobudka. Temperatura, słuchanie dziecka. Zaraz kroplówka, ktg, śniadanie, obchód. I znowu wolne. Ale dziś ładna pogoda będzie.