Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie powinno się dawac piciu bo wypelniasz maluszkowi brzuszek woda a potem on niby jeść nie chce. Ja dawałam herbatkę koperkowa ljb wode przegotowana w duze upały gdy mala domagala się cycka non stop a mnie sutki bolaly. ale dalam w sumie może ze 3-4 razy, i chyba nie wiecej niz raz dziennie.Ale dlaczego nie mozna? Jak np ma gazy.. Czy kolke.
ja karmie z piersi i dokarmiam modyfikowanym bo az tyle pokarmu nie mam dla mojego zarloczka![]()
fajne opowiadanie. ktos może te nasze teksty pozbierać i książkę wydac. Myślę ze mamom i obecnym i przyszłym podobalaby się taka lektura.Mój spał wystarczająco mocno żeby pospać cały kwadrans, a teraz mu się przypomniało że przecież jest głodny, bo zmęczyły go te nocne atrakcje.
No więc teraz jemy a potem pewnie powtórzymy schemat.
Tymczasem na froncie czyli 40minut później.
Nocne życie mojego Malutka zostało w między czasie urozmaicone o kupę, w dwóch odcinkach. Poza tym standardowo, spacery, telewizja no i typowe męskie zainteresowania czyli cycki. Na tych ostatnich właśnie poległ, choć obawiam się, że mnie wkreca tylko.
12 minut później, czyli ogłaszamy konkurs pt. Czego dziś jeszcze nie było?
Czkawki oczywiście![]()
Wczoraj w nocy bylo to samo. Oj, dzis stwierdzilam, ze macierzynstwo to ciezki orzech do zgryzienia.
Teraz ma ciezki okres w pracy, wiec dam mu spokoj, ale jak troche zwolni z praca to niech on ze dwie noce wstanie do malej. Marudze, ale jestem juz troche zmeczona tym wszystkim.