reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Katka - no właśnie czy ty sypiasz? ;)
Magdalenka - &&&&&&&& :)
Wszystkich problemów kupowo-cyckowych bardzo współczuję :(

A ja już pół h czekam na przyjęcie na oddział, bo inna cc jest. No nic tyle czekałam to i to przeczekam :)

reklama
Dzien dobry :)

Magdalenka, trzymam kciuki, zeby jak najmniej bolalo, a i wlascowy efekt przynioslo.

Ka.wo, powodzenia, to juz tuz tuz :)

Katka, niech no juz Cie lapie, jak masz po nocach na forum siedziec to z dzieckiem chociaz ;)

Seorise, jak coreczka

U nas noc znosna, Olek spal od 22 do 2, potem od 3 do 6. Teraz sie posilkuje leniwie, co chwile musze go smyrac, bo przysypia. Ja tez bym jeszcze pospala...
Przedwczoraj odpadl mu kikut, dzis rano bylo troszke krwi. Martwie sie, kiedy mu soe zagoi i zeby nic zlego sie nie dzialo.Wczoraj bylam u gina ze spojeniem, bo czasem tak boli, ze nogi na podlodze nie moge postawic. Powyginal mi nogi na wszystkie strony, ponaciskal miednice i orzekl, zedo konca pologu to minie. Czyli jeszcze miesiac jeczenia przede mna :/ a z dobrych wiadomosci, zeszla mi cala woda z nerki i nie ma juz obaw, ze nerka dzialac przestanie :) dobre i to :)

Adaś dosypia, a my na nogach, właśnie śniadanko jem. Nockę miałam średnią, coś mnie bierze niestety:-(, a i Młody często się budził. Dziś kontrola u chirurga, proszę o kciuki

Dwupakom szybkich finałów!&&&

Dzień dobry!
Magdalenda, ka.wo &&&& kciuki !!!

Julcia zasnęła po 4, a o 7 zrobiła pobudkę na jedzonko, jeszcze nie śpi, ale grzecznie leży w łóżeczku :tak: co chwila tylko wzywa mamę żeby smoka wsadziła do buzi, więc narazie nici ze spania... Głowa mnie boli z niewyspania, miałyśmy w planach spacer od rana, ale nie mam na niego siły, trudno mama też musi odpocząć, później zapowiadają mega upał więc będziemy pewnie siedziały w domku cały dzień :(

Hubson kąpiel raczej odpada, bo ona zawsze płacze i nie jest to dla niej relaksujace.

Chyba nie ma rady i trzeba to przeczekać...

miłego i spokojnego dnia wszystkim :)

Moja w nocy ostatnio prawie nie śpi, a najlepsze jest jak przyjeżdża babcia to jest wnusia idealna, je i śpi, a jak mamusia zostaje sama to daje popalić :D

kurcze miałam się przespać nim Julka wstanie

reklama
Darunia, ja Cie szczerze podziwiam, sama z 3 dzieciakow i to dwojka takich malutkich. Duzo duzo sily Ci zycze. Co do spania i niespania to nie wiem - dzieci juz tak maja i trwa zanim sie ureguluje wszystko.
My wstalismy, Olus jeszcze spi w lozeczku, ja sie ogarnac nie moge, spac mi sie chce. Plus to nocne schodzenie wody - ile to trwa? Dzis znow sie 3 razy musialam przebierac, bo mokre wszystko.

Ciekawe, co u Michaliny, dlugo sie nie odzywa.

Do góry