reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

elifit - lekarze szybko uporają sie z problemem synka i ani sie obejrzysz a bedzie w domu
Makota - ale śpioch... nie chce ci zdenerwować ale Jagódka moja spała od 11 do 17 z 10 minutową przerwą na mleko. Ale pierworodny też spał tylko minuty, także wiem co czujesz

reklama
Elifit nie stresuj się, wszystko będzie dobrze.

Co do śpiochów mój dzisiaj też śpi od 12 z jedną przerwą na jedzenie do tej pory. Już widzę super noc przed nami:banghead:

Elifit współczuje, mam nadzieję że szybko będzie z nim lepiej. Biedna nie dość że niemowle jest kłopotem nie z tej ziemi to jeszcze problem z synkiem :(

Makota mam dziś podobny bilans snu u synka. Przez te kupy, co się uda zasnac to budzi go kupa. Już z 8 dużych dziś, zaczynam lekko panikowac.

Pampersy baby premium sa super:) Takie mieciusie:) W porownaniu np do Dady. Na pasek wilgotnosci bym nie patrzyla.. Nie jest to cos czym nalezy sie sugerowac:)

Pampersy baby premium sa super:) Takie mieciusie:) W porownaniu np do Dady. Na pasek wilgotnosci bym nie patrzyla.. Nie jest to cos czym nalezy sie sugerowac:)

Elifit- Trzymam kciuki za Aru.. Niech twoj skarb szybko wraca do zdrowia!

U mnie pokazal sie na buzi maluszka tradzik niemowlecy albo potowki:(( nie wiem jak mu pomoc.. Ma je tylko na buzince.. Nie wiem nawet jak to rozroznic.. Jk mozecie sie wypowiedziec na ten temat? Ja przecieram buzie 3 razy w ciagu dnia malemu Emolium.. Moze cos pomoze.

Mam do was jeszcze 1 pytanie.. Jezeli odciagniete mleko podgrzeje a maly znowu mi zasnie i mleko jest juz zimne to do wylania?

Ostatnia edycja:
ja myślałam o dadach też, ale jak policzyłam, to te premium protection niemieckie kupuję w cenie dad, a pampersy taniej... dopiero chyba od 3 taniej dady wychodzą

A gdzie je kupujesz?ja takich jeszczw nie widzialam...

Aru idzie do szpitala bo ma zapchane jelita :(

Makota to czerwone to odparzenie. Działaj.

Arabelka współczuję. Kapusta pomaga i ssak na cycu

Elifit wspolczucia i zdrowia dla Aru

Elifit na długo ten szpital? Mąż z nim pójdzie? :-(

Arabelka współczuję:-(

To ile jest tych rodzai pampersów?

Elifit zdrówka dla synka

Castun - moja Julka też ma kilka takich białych krostek na buzi, myślę, że to samo zejdzie :tak:

My po wizycie jestem trochę zmartwiona bo Julka przybrała za mało na wadze, przez 2 tygodnie 250 gram, nie wiadomo czemu, bo przecież je ładnie, potrafi wyciągnąć 80-90 ml, możliwe, że ma skaze białkową, wprowadzamy kolejne mleko bebilon pepti mam nadzieję, że problemy brzuszkowe w końcu miną..

Elifit! Szybkiego powrotu do zdrówka dla synka :-* oby szybko mu pomogli. I bezboleśnie oczywiście!

Tak sobie myślę że jak już się uporacie z cycowymi problemami to wtedy ja zacznę je mieć :p i znów będę sama ;-) no nie do końca bo oprócz mnie naliczyłam jeszcze 3 brzuchatki ;-)

reklama
Doti trzy dni myślę. Tata z nim będzie ale martwię się że traume będzie miał :( nieprzyjemne badania go czekają. Będzie wołał do mamy a ja nawet nie będę miała jak go odwiedzić :(

Zuzia waży 4520g czyli kilo w trzy tygodnie przybrała

Do góry