reklama

Lipiec 2014

elifit - lekarze szybko uporają sie z problemem synka i ani sie obejrzysz a bedzie w domu
Makota - ale śpioch... nie chce ci zdenerwować ale Jagódka moja spała od 11 do 17 z 10 minutową przerwą na mleko. Ale pierworodny też spał tylko minuty, także wiem co czujesz

reklama
Elifit współczuje, mam nadzieję że szybko będzie z nim lepiej. Biedna nie dość że niemowle jest kłopotem nie z tej ziemi to jeszcze problem z synkiem :(

Makota mam dziś podobny bilans snu u synka. Przez te kupy, co się uda zasnac to budzi go kupa. Już z 8 dużych dziś, zaczynam lekko panikowac.

Pampersy baby premium sa super:) Takie mieciusie:) W porownaniu np do Dady. Na pasek wilgotnosci bym nie patrzyla.. Nie jest to cos czym nalezy sie sugerowac:)

Elifit- Trzymam kciuki za Aru.. Niech twoj skarb szybko wraca do zdrowia!

U mnie pokazal sie na buzi maluszka tradzik niemowlecy albo potowki:(( nie wiem jak mu pomoc.. Ma je tylko na buzince.. Nie wiem nawet jak to rozroznic.. Jk mozecie sie wypowiedziec na ten temat? Ja przecieram buzie 3 razy w ciagu dnia malemu Emolium.. Moze cos pomoze.

Mam do was jeszcze 1 pytanie.. Jezeli odciagniete mleko podgrzeje a maly znowu mi zasnie i mleko jest juz zimne to do wylania?

Ostatnia edycja:
ja myślałam o dadach też, ale jak policzyłam, to te premium protection niemieckie kupuję w cenie dad, a pampersy taniej... dopiero chyba od 3 taniej dady wychodzą

A gdzie je kupujesz?ja takich jeszczw nie widzialam...

Aru idzie do szpitala bo ma zapchane jelita :(

Makota to czerwone to odparzenie. Działaj.

Arabelka współczuję. Kapusta pomaga i ssak na cycu

Elifit wspolczucia i zdrowia dla Aru

Elifit zdrówka dla synka

Castun - moja Julka też ma kilka takich białych krostek na buzi, myślę, że to samo zejdzie :tak:

My po wizycie jestem trochę zmartwiona bo Julka przybrała za mało na wadze, przez 2 tygodnie 250 gram, nie wiadomo czemu, bo przecież je ładnie, potrafi wyciągnąć 80-90 ml, możliwe, że ma skaze białkową, wprowadzamy kolejne mleko bebilon pepti mam nadzieję, że problemy brzuszkowe w końcu miną..

Elifit! Szybkiego powrotu do zdrówka dla synka :-* oby szybko mu pomogli. I bezboleśnie oczywiście!

Tak sobie myślę że jak już się uporacie z cycowymi problemami to wtedy ja zacznę je mieć :-P i znów będę sama ;-) no nie do końca bo oprócz mnie naliczyłam jeszcze 3 brzuchatki ;-)

reklama
Doti trzy dni myślę. Tata z nim będzie ale martwię się że traume będzie miał :( nieprzyjemne badania go czekają. Będzie wołał do mamy a ja nawet nie będę miała jak go odwiedzić :(

Zuzia waży 4520g czyli kilo w trzy tygodnie przybrała

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry