reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Elifit mam nadzieję, że szybko zapomni o nieprzyjemnościach. Może uda się jak nakarmisz Zuzię, mąż pójdzie z nią na spacer a Ty pobędziesz z synkiem w szpitalu chociaż 2 godzinki.
Ładnie Zuzia przybiera :tak:

Ciekawe jak mój, dowiem się w piątek :tak:

reklama
catsun, mi w szpitalu mówili,że na pewno nie mozna drugi raz podgrzać. I swieżo odciagnięte mleko może stać do 6 h w temp pokojowej i takie,bez pogrzewania można podawać

Katka co Ty gadasz? Problemy cyckowe w ogóle mijają? Ja bym mogła swoimi dzisiaj gwoździe wbijać:banghead:

Catsun trądzik wygląda jak trądzik, a potówki wyglądają jak takie czerwone placyki bez końcówek i znikają po kąpieli albo gdy jest chłodniej. Mój syn ma te drugie, też tylko na buzi. Położna powiedziała, że skoro nie ma dużo to żeby nic nie robić, samo minie. Natomiast jakby się rozpowszechniło na całe ciało to podobno kąpiel w krochmalu pomaga.
Co do mleka nie pomogę, bo nie podaje odciąganego.

Mi jakoś nie teskno za brzuchem. Może dlatego,że spory kawałek jeszcze mi został;-)

Ale wszędzie szukam plusów, więc i tu się znajdzie. Bardzo rzadko noszę sukienki, a teraz z barku innych możliwości stałam sie bardziej kobieca ;sukienka ma wieksze możliwości adaptacji;-) + duży biust i jest git.
Tak sobie przynajmniej wmawiam

Elifit, jak to zapchane jelita?
To cos nagłego? Przepraszam ale nie jestem na bieżąco, wiec nic nie wiem.
Czy coś przez przypadek wyszło?

A przyrostu Zuzi pogratulować trzeba. Nieźle dajesz mamuśka ( to tekst mojego męża po ostatnim ważeniu małego)

Przepraszam moderatorki. Nie zwróciłam uwagi,że mam 2 posty

Lilla może i masz rację. Jak już któraś napisze, że na szczęście nic się nie przytrafiło to mija jakiś czas i już też cierpi :baffled: ehhh taki ciężki los mamy.

Tusiaczek to mnie sprowadziłaś na ziemię z tym cycowaniem hehehe

reklama
Catsun - a dlaczego podgrzewasz mleko?? spokojnie możesz podawać w temperaturze pokojowej, jak odciągniesz to nie musisz wstawiać do lodówki.

seorise - ważne, że przybiera. A mówiła ci lekarka, żeby wprowadzać powoli leko?? tzn do poprzeniego najpierw miarkę nowego, potem dwie miarki itd. Ostatnio też przerabiała temat bebilonu. Są dwa rdzaje pepti i pepti dha na receptę. Ten drugi podobno bardzo uczula. No i u nas sie niestety nie sprawdził (ten zwykły pepti) młoda dostała takiego bólu brzucha że wyła 4 godziny. Wiem, że każdy dzieciaczek inny i mam nadzieję, że Twój będzie super tolerował, tylko obserwuj :)

Do góry