reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Jak by ktoś jeszcze pytał... nie rodzę i nie urodziłam. Mała przerwa dzisiaj...

Szczęśliwa, nie pocieszę Cię, ale tak, miałam, nie zmieniło nic a nic.... Ja już miałam wszytskie bóle.

Byłam dzisiaj u lekarza. Nie zbadał mnie na fotelu, gdyż stwierdził, że jak urodzę to urodzę i badanie nic nie zmieni. No cóż.... w sumie racja, bo on nie z tych z magicznymi paluszkami. Jak do wtorku nie urodzę, to do szpitala. Jeszcze ktg w piątek i środę, tak kontrolnie. Dzisiaj młoda wybitnie nie współpracowała i się ruszyła przez 20 min aż raz :-p a przed i po szalała jak głupia.
Z pozytywów, wszystko dalej oki, szacowana waga jakieś 3700, główka niby spora. Ale to zobaczymy jak wyjdzie "potwora z otwora" :-D
Więc szykuje się sieprniątko.

Dzisiaj usłyszałam radę tym razem od taty i jego żony: no to jak coś idź do szpitala, ale nie daj się, jak nie będą chcieli na siłę bo coś, to poczekaj aż samo się zacznie. Odpowiedziałam ojcu tylko, że jak pochodzi 9 miesięcy w ciąży, to pogadamy :cool:

I kupiliśmy autko :D Nawet ogarnęłam jazdę, ale do gabarytów muszę się przyzwyczaić, bo w końcu kombi. Ale "stare" ma mi zostać w spadku, więc się cieszę. Trzeba tylko kasę odłożyć na blacharkę, bo po zimie będzie już krucho.

Elfit zdrówka dla małego. Mam nadzieję, że szybko pomogą i maluch wróci szybko do domku.

Miłego karmienia nocna zmiano ;-)

reklama
Szczęśliwa każdy organizm inny, więc może u Ciebie to już to.
Ale ja już miałam od skurczy jelit, innego razu żołądka (chyba), no i macica też się nawinęła...
To trzymam kciuki, co by się rozkręciło i było tym, czym ma być.

Darunia na bank od cycania bo przecież gorąco dziecku jak tak ssie.

Kopacz wklej w sygnature.

Mika nie nagłe. Aru od małego ma problemy z zaparciami. Czyli nawykowe przewlekłe. Zalegają masy kałowe w jelitach i rozszerzają mu je. Stosowaliśmy diety laktulozy debridaty i nic nie pomogło. Od czasu nocnikowania jest gorzej.

Tak robie i nic :/

Melduje się i ja:)
musiałam Laure budzić na cyca, bo myślałam że mi eksplodują zaraz. A śpi od 22ej, przebrałam ją, grzecznie zjadła i dalej śpii.. Jeszcze jej nie chwalę, bo noc się nie skończyła:)
ale za to wieczorem dała popalić:szok: I to jak...

Elifit- mam nadzieje, że synek szybko wróci ze szpitala. Zdrówka dla Niego:*

Szczęśliwa mamuśka- trzymam kciuki za rozwinięcie akcji:)

Ostatnia edycja:
Mon mąż się pyta czy w Nocnej Straży nadal jestem ha ha ha
Melduje się grzecznie. O 2 nie zdarzyłam doczytax. Teraz też oczy mi opadają. Karmienie bylo 21.45, potem2 i teraz 5. Zimno się zrobił . w nocy zmarzlam. Milego poranka

reklama
Do góry