Gosia i Bartek
Fanka BB :)
Haust zgadzam się z Elifit i Jagódką. Jak się obawiasz to możesz poczekać do jutra i zadzwonić do swojej położnej.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Tusiaczek - moim zdaniem nie da się tak od razu stwierdzić ani skazy ani azs, to dłuższy proces, poszukaj dobrego lekarza. U nas pierwsze zmiany na skórze pojawiły sie w 4 miesiącu. Wcześniej tylko duże rozdrażnienie ale zrzucałam to na charakter poprostu... Miszczem w stawianui diagnozy okazała się alergolog ze szpitala, kazała mi wymienić wszystkie ubranka na białe, bo to podobno uczulenie na barwniki do tkaninKasiuchna no właśnie zgłupialam bo jak dla mnie to właśnie były początki ciemieniuchy a ona to sobie tak rzuciła. I teraz jestem w kropce, zwłaszcza że przeczytałam że towarzyszy zapaleniu świąd i nerwowość a tego nie zauważyłam. No i załamalam się. Musze to skonsultować.
Co do chrostek pojęcia nie mam, bo ja jem wszystko, a reakcji brak. No właśnie a przeczytałam że przy AZS zazwyczaj jest alergia pokarmowa, no to jak? Ktoś mi powie jak to rozpoznać?
Kopacz u nas usg bioder robią wszystkim jeszcze w szpitalu tylko my trafiliśmy na urlop ale z miejsca dostaliśmy skierowanie do ortopedy i na usg.

Dziewczyny nie zastanawiajcie się czy wystarczy wam mleka . przystawiajcie dziecko i myślcie o czymś innym. Wiele razy pisałysmy już o tym ,że stres i napiecie blokują pokarm.Trzeba uwierzyć,że jest i będzie.
Przetestowałam obie wersje na sobie i wiem co mówię![]()