Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Chyba zacznę pytać czy coś zgubiły u mnie w biustonoszu?! Noż kurde, nie dość, że dziecko się denerwuje, bo zanim zamontuję tetrę, to chwila mija, to jeszcze to..A niestety spacery mamy dłuższe, bo nawet najbliższy sklep i plac zabaw na drugim końcu osiedla
No zobaczymy. I teraz tylko problem bo nowe auto trzeba kupić, znpwu szukać, kombinować a nie wiadomo kiedy kasę dostaniemy. Wiec początki macierzyństwa uziemiona będę
a tu bez auta ani rusz. Tylko ulicą pod las i powrót. Oszaleć można, jak w twierdzy.hej kobietki
makota, pola - ja też podejrzewam nietolerancje, zmieniliśmy mleko na bebilon pepti moze jest ciut lepiej, ale Julka się i tak męczy, prawie po każdym karmieniu męczy ją ból brzuszka, spina się itd... tylko czytałam że nietolerancji towarzyszą biegunki, a my mamy raczej problem z kupkądziś idziemy do pediatry, bo musimy wagę skontrolować i zobaczymy co powie, jak umówiłam wizytę prywatną to lekarz powiedział że na nietolerancje jest za wcześniej, bo dzieci łapią później alergię, przepisał kropelki bobotic ale coś mi się zdaję że g*wno dają... on mówił że to może być kolka, ale do cholery kolka nie trwa chyba całą noc i pół dnia ? dzieć się męczy, chciałby spać a nie może bo go męczy brzuszek
![]()
Pola a czemu chcesz stosować profilaktycznie? Masz podejrzenia co do nietolerancji laktozy? Jeśli tak to ja bym sprawdziła zamiast brać cokolwiek na wszelki wypadek, bo tym sposobem możesz tylko zagłuszyć objawy, przez co trudniej będzie zdiagnozować.