reklama

Lipiec 2014

Seorise - jak się nie poprawi to spróbujcie dawać Nutramigen, jest całkowicie bezlaktozowy, tyle że śmierdzi i drogie to to.
Igi dziś cały dzień wyje, coś mi sie zdaje że zaczyna się angina. Cudownie

reklama
michalina - najważniejsze z M nic się nie stało !!

emyly - no zobaczymy co powie dziś lekarz, też takie skakanie po mlekach nie jet dobre dla dziecka, ale w sumie i tak się męczy trzeba szukać przyczyny żeby jakoś pomóc...

pola - a jak podajesz ten sab simplex ? ile kropli i co ile? nam po mału kończy się bobotic - szału po nim nie ma więc myśle aby je wypróbować

dziewczyny prasujecie nadal tetrowe pieluszki?

nic nie prasuje.

michalina nie martw sie o przekarmienie - nie ma szans na cycu..mojej przyjaciolce prztylo dziecko 1800g w 2 tyg i lekarz tylko sie smial ze ma smietane zamist mleka i ze pobila rekord przychodni.

Ja mam juz dosc prasowania, ale prasuje :baffled:

Jak juz zaczelo mi sie podobac kp okazalo sie, ze praktycznie nic nie moge jesc... Wez tu karm naturalnie....

Seorise - z Twoich wypowiedzi wynika, ze Twoja corcia meczy sie jeszcze bardziej niz Adas. On przesypia noce, daje sie uspokoic np suszarka i jakos sprawniej to u nas przebiega

U nas suszarka pomaga ale też nie zawsze, a po drugie ile może chodzić suszarka?? :/ niestety ta z telefonu srednio działa... Noce są najgorsze bo zamiast zasnąć po jedzeniu to się męczy bidulka :(

Ja też mam dość prasowania i chyba tylko ubranka będę prasować, a pieluszki odpuszczę ....

michalina - najważniejsze z M nic się nie stało !!

emyly - no zobaczymy co powie dziś lekarz, też takie skakanie po mlekach nie jet dobre dla dziecka, ale w sumie i tak się męczy trzeba szukać przyczyny żeby jakoś pomóc...

pola - a jak podajesz ten sab simplex ? ile kropli i co ile? nam po mału kończy się bobotic - szału po nim nie ma więc myśle aby je wypróbować

dziewczyny prasujecie nadal tetrowe pieluszki?

Podaje 15 kropelek. Powinno sie podawac do każdego karmienia ale ja daje 2x dziennie.

U nas nocki bardzo ładne. Co prawda malutek marudzi przy jedzeniu ale nie ma histerii, a po utuleniu ładnie zasypia na 3-5h.

Suszarka tez sie swietnie sprawdza. Ja korzystam z tej na youtubie

Seorise szczerze? Pierwsze i ostatnie prasowanie dziecinnych rzeczy zrobiłam w maju. Teraz czasem przeprasuje jakiś ciuszek z tych co to bez prasowania nie wyglądają bardzo tak to nie. A pieluszek to już w ogóle.

Drugi spacer zaliczony. Pochwaliłam moje dziecko, że takie grzeczne na spacerach to dzisiaj z krzykiem wrócił. Hmm i to nie z głodu. Nie wiem co go ugryzło. Chyba stwierdził że przesadzam z dwoma spacerami dziennie. W domu padł prawie za progiem

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry