reklama

Lipiec 2014

reklama
Michalina oni niezły biznes na nas robią - no bo jak ma pomóc i ulżyć dziecku i Tobie, to przecież kupisz bez względu na cenę:sorry2:. Delicol też potwornie drogi. Ja kupiłam dziś dicoflor zamiast biogai, zapłaciłam 26zł też za jakąś miniaturową buteleczkę:dry: Zobaczymy jak będzie z działaniem, póki co dzisiejszy wieczór minął duuużo spokojniej niż wczorajszy. Kupa poszła bez krzyków i pisków, pierdziochy nie zostawiają kleksów i nie robią wrażenia na moim synu. Jakby to pomogło to robię hurtowy zakup delicolu:-p

Ratunku!!!!!!!!!!!!!!

U nas kryzysu laktacyjnego ciąg dalszy. W nocy bylo ok, później w miarę, a teraz susza totalna. Już nawet sobie podogadzałam jedzeniem, próbowałam zrelaksować, przystawialam często i nic.

Czasem przystawiam a on nie jest zainteresowany cycem więc chyba nie głodny. Pieluchy zasikane były więc byłam spokojna.
A teraz tylko kilka łyków i pustka. Nie ma siły żeby mu tyle wystarczyło:-(

U mnie dziecko ważone jest na golasa, bez pampersa

Z ciekawości zważyłam dla Was pampersa suchego i rampersa ,80 gr wyszło

Ostatnia edycja:
Kupujcie te krople w aptekach internetowych np: https://www.cefarm24.pl/23661,biogaia-protectis-baby-krople-probiotyczne-5-ml.html

Malgorzatka- no tak.. Zapomnialam..

Mojemu malenstwu Delicol niestety nic nie pomogl. Jezeli ktos mieszka blisko mnie to oddam za darmo. Uzylam go z 5 razy wiec jak cos piszcie. Albo komus wysle i za przesylke tylko sobie zaplacicie;) Z 5 zl Hmmm? - jak cos piszcie w wiadomosci.. Bo jak nie to je wywale i tak..

jeszcze raz was zapytam czy robicie jakies szczepienia dodatkowe jak np pneumokoki? Sory za bledy jak cos ale pisze 1 reka..

Ostatnia edycja:
mój był ważony w pampersie lekko zasikanym, lekarz odjął 120g.

Smoczka nie używamy, z córką też nie używałam chociaż bardzo chciałam (kupiłam wszystkie możliwe smoczki, każdy był bleee).

Zastosowalam Windi maly po tym zrobil kupe i popierdzial.. Ulzylo mu.. Mam nadzieje ze nie na godzinke.. Juz nie moge patrzec jak cierpi i ciagle czerwony jak burak sie prezy.. :((( Plecy mi padaja mam jakis bol w krzyzu i w prawym posladku jak chodze juz 3 dzien. Nie moge sie schylac.. Nie wiem co to dokladnie.. Kropelki malemu zadne nie pomogly nawet na 10 min:/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry