Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Teraz w końcu padł w leżaczku ale nie śpi i już zaczyna się marudzenie. W dzień dłuższym ciągiem tylko raz. Teraz widać ze zmęczony jak cholera ale walczy żeby nie zasnąć. Masakra jakaśElifit ja też bym nie jadła mają mega zgagę.. Co się dzieciom dziwić.. Mój się dał przystawić dopiero jak go A ponosił przez 20 minut. Też się boję nocy i mam już dosyć tych zarzyganych pieluch:-(
Małgosiu możesz wrzucić zdjęcia lub filmik z chustowania. ProszęTusiaczek ale brawo za odwagę!
Ja Oli bałam sie chustowac zanim głowy nie trzymała a teraz Zuzia już parę razy w chuście była![]()
Koszmar jakiś, od 16 afera za aferą :/ już myśleliśmy że śpi już się ucieszylismy i nagle wrzask. Brzuch miękki. Skończyło się karmieniem na moim brzuchu i suszarka... Śpi 30min oby doszła do 4h bo cycki mi się muszą zregenerować.
Daj Boże aby była już po wszystkim!!!Seorise, ja rzadko kiedy włączam prawdziwa suszarkę bo korzystam z tej na YouTube.
Katko, urodziłaś juz????![]()