reklama

Lipiec 2014

reklama
Hej :)
Chłopy auto pojechali oglądać - może w końcu coś fajnego znajdziemy :tak: a my same zostałyśmy - jaka ciiiisza w domu :baffled::-)

Tusiaczku oklaski dla Pani :-) Też przymierzam się do kupna chusty, tylko z racji mojego kiepskiego kręgosłupa, bardziej skłaniam się ku wiązanej. Tylko gdzie ja znajdę misia przypominającego moją małą-wielką Natalię :rofl2:;-)

Wczoraj tak nadrabiałam czytanie, że więcej czasu na ogarnianiu chaty spędziłam, niż na czytaniu. Teraz mam spokój, więc pędzę nadrabiać (póki mała śpi i nie szaleje :sorry: )

Tusiaczek a widzisz nie zasubskrybowalam watku wyprawkowego i nie doczytalam o tym - zatem biegne nadrobic zaleglosci ;-)

Ale gratuluje zapalu, jak to mowia pierwsze koty za ploty ;-) z wiazania na wiazanie bedzie coraz lepiej

Tusiaczek jak się uda to w czwartek będę na warsztatach z chustowania, więc jeśli masz jakieś pytania, albo pojawią się w przyszlym tyg to daj znac;)

Ok, dzięki jak coś to będę się konsultować. Warsztatów zazdroszczę. Niby dzięki filmikom można ogarnąć technikę, ale wolałabym żeby to ktoś jednak zobaczył i skorygował co robię źle:rolleyes:

Haust do ćwiczeń proponowała bym jednak lalkę nie Misia, ja z braku środków korzystam z tego co mam;)

Angelika dementuje plotki o gipsie, Andrzej właśnie leży i się kretyńsko uśmiecha:eek:

Zawzięłam się i to ogarnę, szkoda tylko, że kółkowe mało popularne. Na temat wiązań jest mnóstwo filmików, o kółkach znalazłam tylko kilka. Chyba, że któraś ma jakieś mądre strony do polecenia? Chociaż zwiedziłam już chyba wszystkie możliwe:rolleyes:

Tusiaczek gratuluje pierwszych prob..ja mam elastyczna.. próbowałam raz.

kornela ja bym tylko wodą przemyła.. mój miał na czole.. takiego paskudniaka...

dziewczyny!!! czy wasze maluchy też zasypiają głównie przy cycu?? mój tylko.. raz zasnął w aucie, raz po butelce.. a tak to cyc i cyc.... nie chcę aby tak było..ale jak wyciągam gdy już widzę że nie je to sie denerwuje i zaczyna sie rzucać... smoczek - próbowałam wiele razy ale robi taka minę pełną obrzydzenia że szok.. czasem uda się zassać ale to go nie uspakaja na dłużej ani do snu... obawiam się że będzie chciał zawsze tylko cyc.. chciałabym aby mąż mógł go uśpić itd... ma równo 3 tyg 2d teraz więc jeszcze mały ale nie sądzę aby zmieniał preferencje nie długo.

reklama
Kum spróbuj suszarki :)
Tusiaczku, pierwsze koty za płoty.
Ja wczoraj wyciągnęłam swoją chustę celem przetestowania ale malutek zaczął płakać z głodu wiec odlozylismy próby na dzis, o ile sie uda.
Tymek walnął trzecia kupe dzis! Szalony. Wczoraj nie było nic a dzis az trzy sztuki w tym dwie az po plecy.

Nie polecam apteki melissa. Juz drugi raz u nich zamawialam i drugi raz jestem zawiedziona. Dzis mi napisali (po dwoch dniach od złożenia zamówienia) Że sorry ale jednak nie maja delicolu i czy zamierzam poczekać jeszcze kilka dni... Wkurzylam sie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry