reklama
LALECZKA793
SZCZĘŚLIWA
Agamemnon trzymam kciukasy aby wszystko było dobrze
lez duzo i nie martw sie ja tez krwawiłam plamiłam zywa krwia i brazowa, szłam do gina pełna obaw iiiiii na 1 wizycie nic nie było widać
endomendrium miałam tylko 7mm i gin stwierdziła za cienkie
i pewnie znow cp i zebym zrobiła betę ktora mi wyszła 207,7 za 2 dni 397,4 i za 4 dni 1370,00 wiec znow byłam u niej iiii był pecherzyk . Bedzie dobrze kochana
A brałam 2 * 1 tabl. luteinke dopochwowo i plamienie za 1 dzień ustąpiło
Dziekuje KOCHANE za wsparcie;-) wiec jutro o 7.00 mam byc w szpitalu w Krakowie, jutro sie okaze czy zostaje czy wyznacza mi termin bo niestety tel.
nie mozna sie zarejestrowac i musze byc osobiscie a to 80 km
i jak ja w aucie wytrzymam. Nic odezwe sie jak bede w domku wiec nie wiem kiedy bo niestety nie mam internetu w kom.
.
Witam tez nowe mamusie
super bo jest Nas coraz wiecej. Sorki ze nie odpisuje kazdej z osobna ale niestety ostatnio brak weny
ale czytam Was na bieząco i Dziękuje pod postami :-) traktujcie to jak odpowiedz
aby nie było ze kogos faworyzuje
bo tak nie jest. Nic zaraz zmykam sie umyc i nynki bo o 6 wyjazd
. Ps dobrze ze moja cora juz duza i sama wstanie a do szkoły ma 5 min od domku wiec tupta sama. Buzka dziewczynki i samych radosnych chwil Wam życzę. Paaa:-)

Dziekuje KOCHANE za wsparcie;-) wiec jutro o 7.00 mam byc w szpitalu w Krakowie, jutro sie okaze czy zostaje czy wyznacza mi termin bo niestety tel.

Witam tez nowe mamusie

Ostatnia edycja:
MaMaMu witaj, gratuluję ciąży i trzymam kciuki, żeby krwiak zaczął się wchłaniać, ja mam nadzieję, że to samo stanie się z moją torbielą![]()
.jagódka - poczytałam o torbielach, brzmi nieciekawie... Jak duża jest?
To ja też trzymam kciuki za wchłanienia torbieli i krwiaków
jagodka - mnie nie ruszają śliwki![]()
Spróbuj suszonych moreli. Efekt podobny. Przeczyściło mi kiedyś całą rodzinę

U
użytkownik 902
Gość
Spróbuj suszonych moreli. Efekt podobny. Przeczyściło mi kiedyś całą rodzinę![]()
Eee..morele kiedyś jadłam i nic, ale te śliwki..hehehe stara a głupia..
Torbiel ma 5cm średnicy. jest duża niestety. Cienkościenna - więc może pierdyknąć (gin nawet mnie badać palpacyjnie nie chciał, bo się bał), a jak pierdyknie to nawet nie chce myśleć.. Grozi to krwotokiem, rozerwaniem jajnika i utratą ciąży. Staram się o tym nie myśleć i mam nadzieję, że się wchłonie. Problem jest w tym, że HCG "karmi" torbiel, więc póki HCG rośnie torbiel też rośnie.. Koło 8-9tygodnia powinno się uspokoić.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
elifit
Moderatorka
Hej. Czy was też tak kluje w różnych.częściach brzucha, szczególnie przy wstawaniu pochyleniu się itp? Do tego czuję pęcherz bolący. Chyba jutro sie wybiorę do gina.
aurelia192
Początkująca w BB
Eee..morele kiedyś jadłam i nic, ale te śliwki..hehehe stara a głupia..
Torbiel ma 5cm średnicy. jest duża niestety. Cienkościenna - więc może pierdyknąć (gin nawet mnie badać palpacyjnie nie chciał, bo się bał), a jak pierdyknie to nawet nie chce myśleć.. Grozi to krwotokiem, rozerwaniem jajnika i utratą ciąży. Staram się o tym nie myśleć i mam nadzieję, że się wchłonie. Problem jest w tym, że HCG "karmi" torbiel, więc póki HCG rośnie torbiel też rośnie.. Koło 8-9tygodnia powinno się uspokoić.
Kurcze zawsze się coś przyplącze. Ale będzie ok. Moja znajoma miała 11cm mięśniak na macicy i w czasie ciąży całkowicie jej zniknął. Lekarze nie wierzyli własnym oczom.
aurelia192
Początkująca w BB
Hej. Czy was też tak kluje w różnych.częściach brzucha, szczególnie przy wstawaniu pochyleniu się itp? Do tego czuję pęcherz bolący. Chyba jutro sie wybiorę do gina.
No kuje i to cholernie. Czasami aż trzeba przykucnąć. A pęcherz czuję cały czas, tak jakby mi w brzuchu przeszkadzał. A wszystko co zjem zatrzymuje mi się na poziomie gardła i dalej nie idzie.
aurelia192
Początkująca w BB
Jestem już po wizycie.
Serduszko bijenie przypuszczałam, że za drugim razem też tak mocno mnie to wzruszy
Teraz czas ma badania.
Następna wizyta za 3 tyg![]()
GRRRRATULACJEEEEE!!!!!!!!!! Takie miłe wiadomości podnoszą nas wszystkie na duchu
reklama
aurelia192
Początkująca w BB
Agamemno trzymam kciuki, żeby wszystko było ok.
Ja dzisiaj zaliczyłam spacer z Małym, ale tak zmarzłam, że do tej pory nie mogę dojść do siebie i zastanawiam się czy się nie przeziębiłam wrrr. No, ale przecież nie zabunkruje się z Młodym na całą zimę w domu...
Też mam ten problem, synek musi wychodzić na dwór, a ja trochę się boję bo już zimno i jeszcze muszę go z 2 piętra znieść. A co będzie później, az strach pomyśleć.