reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Jagodka- Zaraz sie stawie:)

2 dni mnie nie bylo nie potrafie nadrobic.. u nas 2 noce tragiczne..dlatego mnie nie bylo. Dzis troche lepiej wiec wracam do swiata zywych.. Ahh stesknilam sie za BB.

reklama
Michalina, co robić z dzieckiem jak nie śpi?
Moje odkładam do łóżeczka lub na kanapę. Jak chce to zasypia, jak nie to sobie poleży i patrzy .Jak się znudzi zaczyna marudzić, zmieniam mu scenerię, mata edukacyjna lub kanapa w salonie. Ostatecznością są ręce, siedzimy i rozmawiamy, albo na klacie leży.

Jak się znudzi na pleckach to na brzuszku go kładę.
Czasem książeczkę kontrastową mu ustawiam albo siostra mu macha grzechotką.

No i teraz najgorsze. Na większą marudę smoczek niestety.

Jagódka kreacja rewelacja :tak:

Co do czuwania dziecia u nas jak u Miki, tylko od jakiegoś czasu coś nie chce sam leżeć :crazy: bardzo szybko wystrój mu się nudzi :baffled:

Ciekawe od czego zależą te ugryzienia bociana. Córka nie miała, Wiko też nie ma.

Czasami spojrzę na zegarek gdy karmię, czasami nie. Nie analizuję kupek, czasu jedzenia, ilości drzemek. Przy drugim dziecku chyba łatwiej być wyluzowanym ;-):-p

Makota, ja nie mam ślubu kościelnego, dzieci ochrzciłam i na razie raczej go mieć nie będę.

Dzisiaj spędziłam cały dzień u babci. Dobrze mi tam. Czuję się lepiej niż w domu.

..no jagódka kiecka rewela.. a figura jeszcze lepsza!!!
Katka 2 kg do wyjściowej ?! wow !... ja mam jeszcze 6 kg :( i przy moim apetycie, chyba nie prędko mi zejdzie.. ciągle jestem głodna.. i jem.. a młody dosyć dużo pompuje.. niby cały czas spadek, ale jak patrzę na Was.. ehhh , tylko pozazdrościć waszego tempa!

jeżeli chodzi o spanie.. młody uwielbia spać z głową odwiniętą do tyłu.. tak śmiesznie trochę ;-) czasem machnie rękami.. czasem kopnie.. ale gdy ma fazę snu głębokiego - ani drgnie.. i tak ślicznie wtedy wygląda ;-)

..my mamy trądzik niemowlęcy już 2 tyg... :(

współczuję skaz i kolek ... mam nadzieję, że nas to ominie...

dobranoc!

reklama
,Dziewczyny, jak wkladacie windy to po jakim czasie cos sie rusza i czy zawsze sie rusza?

Mam tez pytanie, czy wasze dzieci sie slinia? Moj od 2 dni okropnie. Do tego pcha piastki do buzi i pokasluje. Temperatury nie ma. Boje sie troche, ze sie przeziebil.

Jagodka - bo dobrze wygladasz... Wszystkie dobrze wygladacie...

Do góry