Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
jak was to pocieszy dziewczyny to mój dzieć taki sam. I dokładnie ten sam problemkopacz - ja z tymi spacerami nie pomoge, bo tez mam problem. To wszystko u mnie wiąże się z tym że mała nie chce lezec ani chwili sama. czyli w wózku tez jej się nie podoba i tylko na śpiocha leży.
Ech przymykam oko na krzyczącą Natalkę i staram się sprowadzić małego na chodnik chociaż ;-) Może dziwnie to wygląda, ale olewam to
Koleżanka spaceruje z 5-miesięczną córeczką niosąc ją na rękach i pchając wózek jednocześnie
I tak cały spacer ich wygląda. Ja tego chcę za wszelką cenę uniknąć - Natalka w końcu się przyzwyczai :-) Albo ludzie się przyzwyczają do jej krzyków 
Ja w tego typu sukienkach mam tyłek wielki jak stara murzynka
Ten krój zdecydowanie nie dla mnie - a kupiłam sobie na chrzciny 2 sukienki tego typu - chciałam brzuch ukryć, a wyszło jak zawsze ;-) W spodniach poszłam 
Natalka była w zwykłej białej sukience w, jakżeby inaczej, różowe kwiatki i miała biały sweterek, bo zimno było. I wyglądała uroczo :-)
Mój Mati i herbatka??? On poza wodą nic innego nie pije. Pędzę zrobić, bo jeszcze się rozmyśli :-)