reklama
malgorzatkar
Fanka BB :)
Kopacz, matę edukacyjną!
arabelka
jak was to pocieszy dziewczyny to mój dzieć taki sam. I dokładnie ten sam problemkopacz - ja z tymi spacerami nie pomoge, bo tez mam problem. To wszystko u mnie wiąże się z tym że mała nie chce lezec ani chwili sama. czyli w wózku tez jej się nie podoba i tylko na śpiocha leży.
haust
Dzień dobry :-) Dziś z rana się witam, bo później jakoś trudno mi coś napisać.....
Kopacz moja też potrafi drzeć się na spacerze, do tego Mati szaleje w tym czasie na środku drogi na hulajnodze i kogo tu ogarnąć
Ech przymykam oko na krzyczącą Natalkę i staram się sprowadzić małego na chodnik chociaż ;-) Może dziwnie to wygląda, ale olewam to
Koleżanka spaceruje z 5-miesięczną córeczką niosąc ją na rękach i pchając wózek jednocześnie
I tak cały spacer ich wygląda. Ja tego chcę za wszelką cenę uniknąć - Natalka w końcu się przyzwyczai :-) Albo ludzie się przyzwyczają do jej krzyków 
Jagódka świetnie wyglądasz
Ja w tego typu sukienkach mam tyłek wielki jak stara murzynka
Ten krój zdecydowanie nie dla mnie - a kupiłam sobie na chrzciny 2 sukienki tego typu - chciałam brzuch ukryć, a wyszło jak zawsze ;-) W spodniach poszłam 
Też nie podobają mi się za bardzo ciuszki typowo na chrzest. A najmniej to podobają mi się ich ceny
Natalka była w zwykłej białej sukience w, jakżeby inaczej, różowe kwiatki i miała biały sweterek, bo zimno było. I wyglądała uroczo :-)
Elifit już lepiej? Przytulam mocno na pocieszenie
Kurde Mateusza chyba coś łapie :-( Dopiero się obudził i na dodatek z zapchanym nosem, no i chce herbatkę ciepłą
Mój Mati i herbatka??? On poza wodą nic innego nie pije. Pędzę zrobić, bo jeszcze się rozmyśli :-)
Kopacz moja też potrafi drzeć się na spacerze, do tego Mati szaleje w tym czasie na środku drogi na hulajnodze i kogo tu ogarnąć

Jagódka świetnie wyglądasz

Też nie podobają mi się za bardzo ciuszki typowo na chrzest. A najmniej to podobają mi się ich ceny

Elifit już lepiej? Przytulam mocno na pocieszenie
Kurde Mateusza chyba coś łapie :-( Dopiero się obudził i na dodatek z zapchanym nosem, no i chce herbatkę ciepłą

darunia0712
Undomiel, ja z 70b w ciąży przeskoczyłam na 70d przy karmieniu. A i tak wydaje mi się, że nie mam wcale dużych cycków, ale zawsze miałam z tym problem i kompleks na tym punkcie.
Makota, ja wykorzystuje wszystko co mogę. 31 podstawowego, 8 dodatkowego i 26 rodzicielskiego. Powrót do pracy we wrześniu przyszłego roku.
Kopacz, mata edukacyjna fajna sprawa. Moje dostały od mojej mamy i często na niej leżą. Na razie bardziej patrzą w sufit na niej,ale jeszcze chwila i zaczną się interesować zabawkami.
Makota, ja wykorzystuje wszystko co mogę. 31 podstawowego, 8 dodatkowego i 26 rodzicielskiego. Powrót do pracy we wrześniu przyszłego roku.
Kopacz, mata edukacyjna fajna sprawa. Moje dostały od mojej mamy i często na niej leżą. Na razie bardziej patrzą w sufit na niej,ale jeszcze chwila i zaczną się interesować zabawkami.
Kasiuchna86
Moja mala na szczescie na spacerach sypia, ale jak tylko zatrzymam wozek to oczywiscie sie budzi :-)
Dziewczyny pochwalcie sie jakie kreacje kupilyscie na chrzciny - my chyba kupimy taka sukienke.
A dla siebie jako wielkiej krowy planuje kupic kombinezon - nawet znalazlam fajny ktory ma fajna opcje do karmienia piersia w mango.
Dziewczyny pochwalcie sie jakie kreacje kupilyscie na chrzciny - my chyba kupimy taka sukienke.
A dla siebie jako wielkiej krowy planuje kupic kombinezon - nawet znalazlam fajny ktory ma fajna opcje do karmienia piersia w mango.
Załączniki
kopacz
Mummy :)
Mate edykacyjna tez mam
uzywana mam co prawda ale nowa nie potrzebna 
Katka***
Mata edukacyjna to fajna sprawa.
Michalina - sąsiadka pali dalej, łazi z tą obrzydliwą fajką z dziećmi po wiosce. Jej sprawa w sumie...
Makota - ja wypisałam wniosek na rok... I mam nadzieję że tam już nie wrócę bo znajdę inną pracę... Chciałabym bardzo.
Michalina - sąsiadka pali dalej, łazi z tą obrzydliwą fajką z dziećmi po wiosce. Jej sprawa w sumie...
Makota - ja wypisałam wniosek na rok... I mam nadzieję że tam już nie wrócę bo znajdę inną pracę... Chciałabym bardzo.
s.michalina
Pocieszy i to mocno. Ja już bujam się 2h z nią na rękach. Odkladam na 3minuty lecę coś zrobić i wracam do syreny. Na boczku brzuszku pleckach na macie w lożeczku na kocyku.
Teraz dałam cyca na dworze. Osbeknie zasnie i do wózka. Zostawię ja z babcia i do apteki skocze.
Jagódko a co miałam zrobić jak w domu tylko termometr. M cgcial windi kupić wczoraj to nie było. Z termometrem bardzo uważam i wydaje mi się ze właśnie dlatego nie jest e 100% skuteczny. Ale o czopkach nie myślałam. Glicerynowe?
Czy wasze dzieci przy problemach brzuszkowych też mają miękki brzuch?
Teraz dałam cyca na dworze. Osbeknie zasnie i do wózka. Zostawię ja z babcia i do apteki skocze.
Jagódko a co miałam zrobić jak w domu tylko termometr. M cgcial windi kupić wczoraj to nie było. Z termometrem bardzo uważam i wydaje mi się ze właśnie dlatego nie jest e 100% skuteczny. Ale o czopkach nie myślałam. Glicerynowe?
Czy wasze dzieci przy problemach brzuszkowych też mają miękki brzuch?
reklama
darunia0712
Michalina, moi jak płaczą to natężają brzuch i jest on wtedy twardy, także ciężko mi stwierdzić.