reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Kopacz, my dostalismy bon do smyka. Jak dla mnie super opcja, bo w smyku sa ubranka, zabawki i akcesoria. Jak bedzie mi czegos brakowalo, to zaplace bonem :tak:

Wlasnie. W temacie pracy. Myslalyscie kiedy planujecie wrocic?

reklama
Dzień dobry :-) Dziś z rana się witam, bo później jakoś trudno mi coś napisać.....

Kopacz moja też potrafi drzeć się na spacerze, do tego Mati szaleje w tym czasie na środku drogi na hulajnodze i kogo tu ogarnąć :sorry: Ech przymykam oko na krzyczącą Natalkę i staram się sprowadzić małego na chodnik chociaż ;-) Może dziwnie to wygląda, ale olewam to :-D Koleżanka spaceruje z 5-miesięczną córeczką niosąc ją na rękach i pchając wózek jednocześnie :sorry: I tak cały spacer ich wygląda. Ja tego chcę za wszelką cenę uniknąć - Natalka w końcu się przyzwyczai :-) Albo ludzie się przyzwyczają do jej krzyków :-D

Jagódka świetnie wyglądasz :tak: Ja w tego typu sukienkach mam tyłek wielki jak stara murzynka :sorry:Ten krój zdecydowanie nie dla mnie - a kupiłam sobie na chrzciny 2 sukienki tego typu - chciałam brzuch ukryć, a wyszło jak zawsze ;-) W spodniach poszłam :happy:
Też nie podobają mi się za bardzo ciuszki typowo na chrzest. A najmniej to podobają mi się ich ceny:szok: Natalka była w zwykłej białej sukience w, jakżeby inaczej, różowe kwiatki i miała biały sweterek, bo zimno było. I wyglądała uroczo :-)

Elifit już lepiej? Przytulam mocno na pocieszenie

Kurde Mateusza chyba coś łapie :-( Dopiero się obudził i na dodatek z zapchanym nosem, no i chce herbatkę ciepłą :szok: Mój Mati i herbatka??? On poza wodą nic innego nie pije. Pędzę zrobić, bo jeszcze się rozmyśli :-)

Undomiel, ja z 70b w ciąży przeskoczyłam na 70d przy karmieniu. A i tak wydaje mi się, że nie mam wcale dużych cycków, ale zawsze miałam z tym problem i kompleks na tym punkcie.

Makota, ja wykorzystuje wszystko co mogę. 31 podstawowego, 8 dodatkowego i 26 rodzicielskiego. Powrót do pracy we wrześniu przyszłego roku.

Kopacz, mata edukacyjna fajna sprawa. Moje dostały od mojej mamy i często na niej leżą. Na razie bardziej patrzą w sufit na niej,ale jeszcze chwila i zaczną się interesować zabawkami.

Moja mala na szczescie na spacerach sypia, ale jak tylko zatrzymam wozek to oczywiscie sie budzi :-)
Dziewczyny pochwalcie sie jakie kreacje kupilyscie na chrzciny - my chyba kupimy taka sukienke.
A dla siebie jako wielkiej krowy planuje kupic kombinezon - nawet znalazlam fajny ktory ma fajna opcje do karmienia piersia w mango.

Załączniki

• 1408693707184.jpg
    1408693707184.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 58
Mata edukacyjna to fajna sprawa.

Michalina - sąsiadka pali dalej, łazi z tą obrzydliwą fajką z dziećmi po wiosce. Jej sprawa w sumie...

Makota - ja wypisałam wniosek na rok... I mam nadzieję że tam już nie wrócę bo znajdę inną pracę... Chciałabym bardzo.

Pocieszy i to mocno. Ja już bujam się 2h z nią na rękach. Odkladam na 3minuty lecę coś zrobić i wracam do syreny. Na boczku brzuszku pleckach na macie w lożeczku na kocyku.
Teraz dałam cyca na dworze. Osbeknie zasnie i do wózka. Zostawię ja z babcia i do apteki skocze.

Jagódko a co miałam zrobić jak w domu tylko termometr. M cgcial windi kupić wczoraj to nie było. Z termometrem bardzo uważam i wydaje mi się ze właśnie dlatego nie jest e 100% skuteczny. Ale o czopkach nie myślałam. Glicerynowe?

Czy wasze dzieci przy problemach brzuszkowych też mają miękki brzuch?

reklama
Do góry