reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

reklama
Ja też się jakoś specjalne nie martwiłam, poszlam na kontrolę a tu zonk. Dlatego poki co zastosuje dietę ale zaczekam z tym fenistilem. Bo ja rozumiem alergie jak jest problem z brzuszkiem i płacz, ale u nas raptem trochę śluzu i wysypka.

Jagodka ja też chcę zdjęcie kupy!

no właśnie Undomiel, czy to nie przesada ze strony lekarza....

Michalina pisałaś że zakrapiasz małej noska i potem nosisz na brzuszku, czyli twarzą w dół na ręce? i wypadają gile? długo czekasz? dużo zakrapiasz?
ja psiknęłam wodą ale gile dalej ma w nosie, no ba jak by miały zniknąć? nie ma kataru ale cały czas mu cos charczy w nosie, więc raczej bez fridy.

ide walczyć z gilami

Mój też trochę charczy, ale od kiedy psikam solą jest lepiej. Nie odciagam.

Michalina oto wysypka i to jest w najgorszym miejscu i to po tym jak leżał na tym boku.

Załączniki

• 1409658830134.jpg
    1409658830134.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 61
Ktoś jeszcze życzy sobie kupę w wiadomości?:-D Nigdy bym nie pomyślała, że takie treści będę rozprowadzać:rofl2:
Undomiel u nas wysypka podobna:sorry2:

Ja też doszłam do wniosku,że u nas wysypka to nie trądzik bo strasznie małe te zmiany się pojawiły, ale lekarz go jeszcze nie widział.
Pediatra jest przekonana,że ja na diecie bezmlecznej jestem i chyba muszę wrócić do niej na jakiś miesiąc, bo chyba bez tego nie przejdzie:-(

Ale za to mamy dziś kuuuupę po 6 dniach:-)

ja mam pytanie do dziewczyn, rodzących w podobnym terminie co ja i do innych też ;-)

macie słabsze mleko?! ja odstawiłam nabiał i zauważyłam, że moje mleko w ogromnej wielkości jest przeroczyste. muszę odciągnąć ok 80 ml, żeby poleciało coś treściwego. nie wiem czy to wina zmiany diety czy jakiś durny etap. cycki mam przepełnione tym byle czym... mam nadzieję, że to wróci do normy

Mika, ja też zlewałam sobie dietę, a od kiedy nie jem nabiału nie ma problemów z brzuszkiem (odpukać!!!)

reklama
U nas brzuszek się chyba unormował, zwalczyliśmy kleksy i rozwodnione kupki.
Dolegliwości bólowych i płaczu na szczęście nigdy nie było.
Nabiału nie jem, ale nie mam restrykcyjnej diety. Czyli śladowe ilości. Teraz zamierzam z nich zrezygnować na jakiś czas i zobaczę co z wysypką. Inne produkty podejrzane o alergię odstawiłam i efekty takie sobie.
Chyba,że to alergia kontaktowa na dorosły proszek do prania np.

Do góry