O łał Jagodka to u nas tego śluzu w max ilości było 10 razy mniej. No ale mimo tego spróbuje z dieta. Zwłaszcza że gotowe ciasto francuskie nie ma mleka ani jajek, więc coś slodkiego się uda zjeść
no a wiadomo szczęśliwa mama to szczęśliwy bobas
reklama
s.michalina
Fanka BB :)
no właśnie Undomiel, czy to nie przesada ze strony lekarza....
Michalina pisałaś że zakrapiasz małej noska i potem nosisz na brzuszku, czyli twarzą w dół na ręce? i wypadają gile? długo czekasz? dużo zakrapiasz?
ja psiknęłam wodą ale gile dalej ma w nosie, no ba jak by miały zniknąć? nie ma kataru ale cały czas mu cos charczy w nosie, więc raczej bez fridy.
ide walczyć z gilami
Kum - po dwie kropelki soli do każdej dziurki i przewracam na brzuszek na przewijaku. Mała zachwycona bo trenuje, gile wylatują, później tylko buźkę trzeba przetrzeć i w tym czasie pupa się wietrzy.
Dla mnie tradzik i wysypka wyglądają tak samo

Dzięki za kupę Jagódko! Taaak, to już może być jakiś fetysz z naszej strony

Ale za to z tymi plamkami i krostkami przejdę się do pediatry. Już miała ładną buzię dwa dni i znowu taki rzut.
Nie wiem jak można odstawić nabiał całkowicie... i czemu taka alergia wyskakuje po jakimś czasie a nie od razu? Ja od wczoraj zapisuję co jem, jak doczytałam że skutek może być nawet po 5 dniach... skąd ja mam wiedzieć co jadłam pięć dni temu!
W końcu umówiłam się do gina, na 18:40 tak żeby młodzież z M. zostawić a nie taskać ze sobą.
Tusiaczek2402
Moderatorka
Makota ja rodziłam w podobnym terminie, ale mleka nie odciągam więc nie wiem jak ono tam wygląda
Mam do was pytanie.. Moj maluch nie chce pic tej herbatki koperkowwj nawet z glukoza:/ A na brzuszek mu pomaga.. Tylko 30 ml meczymy 15 min:/ A czasami przy tym sie b zlosci i zaraz i tak to zwroci:/
Czy u was tez takie reakcje? I czy macie jakies sposoby podania?
Czy u was tez takie reakcje? I czy macie jakies sposoby podania?
KasiaSierpien
Ja też mleka nie odciągam więc nie pomogę, zresztą ja nie mam piersi przepełnionych- wręcz mam miękkie jakby w ogóle w nich nic nie było. Mam nadzieję, że nie tracę pokarmu.
A herbatkę moje dziecko odrzucało nawet jak były 35st upały więc spasowałam i już go nie przepajam.
A herbatkę moje dziecko odrzucało nawet jak były 35st upały więc spasowałam i już go nie przepajam.
U
użytkownik 902
Gość
To akurat była kupa chyba w najgorszego okresu, teraz śluz nadal jest, tylko cieniutkie nitki i niewielka ilość. Była też wersja żółta kupa + jasnożółty cienki śluz. Ja każdą kupę analizuję pod kątem śluzu, bo nie wiem co mogę jeść
Nabiał całkiem da się odstawić, trzeba tylko czytać etykiety i się pilnować, nie raz dostałam ślinotoku, ale jakoś wytrzymałam już 3 tygodnie..
Catsun, jak nie chce, to odpuść.. Też byś pewnie nie chciała, żeby ktoś Ci wpychał coś, po czym wymiotujesz..

Nabiał całkiem da się odstawić, trzeba tylko czytać etykiety i się pilnować, nie raz dostałam ślinotoku, ale jakoś wytrzymałam już 3 tygodnie..
Catsun, jak nie chce, to odpuść.. Też byś pewnie nie chciała, żeby ktoś Ci wpychał coś, po czym wymiotujesz..
agulam
hej
ja przepajam tylko woda ale Hania tez wybrzydza,czasami wypije wiecej czasami troszke,zadnych herbatek nie podaje
dzis bylismy z Hania u kardiologa dzieciecego,bo pediatra wysluchala szmer nadserduszkiem a my zauwazylismy sinienie konczyn,miala robione ekg i usg ,na sczescie to nic powaznego,mamy skonrolowac za 3 mce PDA (tlumaczyla nam ale nie umiem Wam tego przekazac
) i za pol roku przeplyw plucny,i zrobic morfologie bo jest bardzo bladziutka,ma marmurkowa cere/skore.
w ogole bylaq dzis bardzo grzeczna na badaniach,obawialam sie tego ekg ale dzielna z niej dziewucha
jak nadrobie to poodpisuje
niby nie ma diety matki karmiacej ale jednak czasmi trzeba sie kontrolowac
,moja kolezanka tez odstawialala nabial i pochodne i pomoglo
ale pol roku przetrezgala scislej dietY
milego popoludnia
ja przepajam tylko woda ale Hania tez wybrzydza,czasami wypije wiecej czasami troszke,zadnych herbatek nie podaje
dzis bylismy z Hania u kardiologa dzieciecego,bo pediatra wysluchala szmer nadserduszkiem a my zauwazylismy sinienie konczyn,miala robione ekg i usg ,na sczescie to nic powaznego,mamy skonrolowac za 3 mce PDA (tlumaczyla nam ale nie umiem Wam tego przekazac

w ogole bylaq dzis bardzo grzeczna na badaniach,obawialam sie tego ekg ale dzielna z niej dziewucha
jak nadrobie to poodpisuje
niby nie ma diety matki karmiacej ale jednak czasmi trzeba sie kontrolowac

milego popoludnia
elifit
Moderatorka
Też mam miękkie cyce ale o laktacje się nie boje. Dopóki dziecie ssie dopóty będzie lecieć
reklama
Gosia i Bartek
Undomiel ja uzywalam atoperalu ale u starszaka, ale w formie pianki do mycia i polecam.