Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ze biednie to rozczesac
Pewnie bedzie dziewczynka i ciagnie to co mam najładniejsze hihi
pytałam o luteine bo ja biore dowcipnie:-) poniewaz plamilam na brazowo ale juz oki. A co najlepsze to miałam plamienie implantacyjne :-) i to było dla mnie szokiem.... bo myslalam ze @ wczesniej przyszedł
i lutke bo narazie mi kazała ja stosowac
w sumie to czysty progesteron wiec napewno nie zaszkodziLaleczka, ja tez biorę lutkę. Lekarka przepisała mi ja profilaktycznie.

blue...z tego co na necie czytałam to pierwsza wizyta powinna być w 7-8 tc żeby wykluczyć ciaze pozamaciczna...idąc praktycznie w 10 czy 11tc no to mi się wydaje ze już jest to trochę poznawa pora....ale może to tylko moja paranoja nie wiem..wkoncu to moja pierwsza fasoleczka
co do pobolewania to tez nie wiem jak to jest ale może cie boli przez to ze cos się tam rozciąga???hm..nie wiem...
dziewczyny w suwaczkach macie napisane w którym tc jesteście...mam pytanie... one chyba licza od dnia prawdopodobnego zapłodnienia tak??? bo ja licze od dnia mojej ostatniej @ i wychodzi powiedzmy 7 tydzień i tak ponoc lekarze licza tak??? jak to jest????????