kopacz
wstyd sie przyznac ale np ja jak juz mialam duzy brzuszek pasow nie zapinalam... teraz napewno kupie te specjalne!
w kazdym zwiazku sa gorsze dni
nawet w tych "najcudowniejszych" nie wiem co tam zaszlo miedzy wami ale lepiej czasem cos przemilczec i zostac w domu niz wybierac "ucieczke" tym bardziej ze wiadomo teraz hormonki nam buzuja niemilosiernie moj tez tego nie rozumie, ja najpierw wyrzycze dopiero pozniej przemysle (a ze zreguly to ja jestem zawsze ta przepraszana) jak wiem ze zle zrobilam pisze mu list
i jest pozniej gites. najwazniejsze to rozmawiac!!!!! fundament kazdego zwiazku! powodzenia
anastazi
znam baaardzo podobna sytuacje o jakiej napisalas....... ech kobiety czasem naprawde potrafia byc perfidne, z tym spotykam sie teraz coraz czesciej!!!
co do wyprawki to ja mam juz wszystko, wozek ubranka kupywalam taki bardziej unisex, a ze bede rodzic w tym samym okresie co rodzilam pierwsze dziecko to juz w ogole gites
wstyd sie przyznac ale np ja jak juz mialam duzy brzuszek pasow nie zapinalam... teraz napewno kupie te specjalne!
w kazdym zwiazku sa gorsze dni

anastazi
znam baaardzo podobna sytuacje o jakiej napisalas....... ech kobiety czasem naprawde potrafia byc perfidne, z tym spotykam sie teraz coraz czesciej!!!
co do wyprawki to ja mam juz wszystko, wozek ubranka kupywalam taki bardziej unisex, a ze bede rodzic w tym samym okresie co rodzilam pierwsze dziecko to juz w ogole gites